Maraşta Haber
Maraşta Haber

Günlük Burç Yorumları – 7 Temmuz 2014 Pazartesi Burç Yorumları

7 Temmuz 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 7 Temmuz 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlük Burç Yorumları, boğa, koç, kova, ikizler, yay, akrep, aslan, ikizler, terazi, başak, yengeç, oğlak burcu yorumlarını haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz ! Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz. Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar (21 Mart-19 Nisan) […]

Günlük Burç Yorumları – 7 Temmuz 2014 Pazartesi Burç Yorumları

07 Temmuz 2014 - 6:56A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

7 Temmuz 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 7 Temmuz 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlük Burç Yorumları, boğa, koç, kova, ikizler, yay, akrep, aslan, ikizler, terazi, başak, yengeç, oğlak burcu yorumlarını haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz !

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar

(21 Mart-19 Nisan)

Pazar gününü fırsat bilip sevdiğiniz kişiyle baş başa kalabilirsiniz. Romantik dakikalar sizi bekliyor. Şansınızı değerlendirirken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına önem vermelisiniz. Ortak hareket etmenin, bir olmanın gizemini anlamalı ve korumalısınız. Endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar

(20 Nisan-20 Mayıs)

Kendinizden çok eşinizle ilgilenerek geçireceğiniz bir Pazar günündesiniz. Tek başınıza karar vermemeli, karşınızdakine mutlaka danışmalısınız. Yakalayacağınız duygu birliği sayesinde günün keyfini çıkarabilirsiniz. Aksi halde gerilimlere sebep olan taraf haline gelebilir, eleştirilebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar

(21 Mayıs-20 Haziran)

Herkes tatil yaparken siz çalışıyor olabilirsiniz. En azından birilerine hizmet etmeniz gerekebilir. Arkanıza yaslanıp tatil yapma planı yerine, pratik davranmanın yollarını aramalısınız. Yalnız kaldığınızda da sağlığınıza yönelik işlere ağırlık vermeniz iyi gelecek. Gündelik düzeninizi korumalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar

(21 Haziran-22 Temmuz)

Pazar gününü en iyi geçiren kişilerden olabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın neşe içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızdan, sevdiğinizden yana güzel gelişmeler sayesinde daha da keyiflenebilirsiniz. Kendinizden daha emin, yaratıcı olmanız sanat, spor, hobi gibi uğraşlara yönelmenize sebep olabilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Bu Pazar mümkünse evden çıkmamanız yapmanız gerekenleri toparlamanız ruhunuza iyi gelecek. Eğer dışarı çıkıyorsanız doğayla bütünleşmeyi ihmal etmemelisiniz. Parkta yapacağınız kısa bir yürüyüş bile sizi derinden etkileyecek. Aynı zamanda ev halkını, ebeveynlerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar

(23 Ağustos-22 Eylül)

Pazar gününü yakın seyahatleriyle geçirebilir, kardeşlerinizi, komşularınızı ziyaret edebilirsiniz. Hızlı bir iletişim içinde olacağınız için aklınız dağılabilir. Bu yoğunlukta sözlerinizin nereye gittiğini bilmelisiniz. Yanlış anlamalara engel olmak için yakınlarınızla kurduğunuz iletişimde daha özenli olmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar

(23 Eylül-22 Ekim)

Pazar günü alışveriş merkezlerinden uzak durmalısınız. Zorunlu ihtiyaçlarınız dışında harcama yapmamanız yerinde olur. Alışverişe çıkmanız gerekiyorsa evde yapacağınız bir listeyle bütçenizi önceden ayarlamanız en iyisi olacak. Elinizdeki kaynakların değerini bilmeniz alacağınız şeylerden daha iyi bir seçim olabilir.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar

(23 Ekim-21 Kasım)

Günün en şanslı insanlarından olacağınız bir Pazar günündesiniz. Kendinizi ortaya koyarak her şeyle uyumlu bir akışta ilerleyebilirsiniz. Bunu fırsat bilerek ne zamandır yapmak istediğiniz işlere yönelmeli, kendinize vakit ayırmalısınız. İsteklerinizi ilk sıraya almak, yeni bir adım atmak için beklememelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar

(22 Kasım-20 Aralık)

Pazar gününün rehavetine uyum sağlamalısınız. Yapmak istediğiniz yeni işlerden çok, tamamlanması gerekenleri bitirmelisiniz. Gücünüz ona da yetmezse her şeyi akışına bırakmak en etkilisi olacak. Hayattan biraz izole olmak, inzivaya çekilmek, enerjinizi yenilemenize yarayacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar

(21 Aralık-19 Ocak)

Sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bir tatil gününe hazırlanmalısınız. Havanın güzelliğinden de yararlanıp arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz. Hep birlikte olmanın vereceği enerji sayesinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Tek başına kalmanız gerekirse de gelecek günleri organize etmek uygun olacak.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar

(20 Ocak-18 Şubat)

Herkes tatil yapsa bile siz işe konsantre olabilirsiniz. Fazla mesai yapmanın yararını göreceğiniz bir hafta sonu sizi bekliyor. Önemli kişilere ulaşmak, saygınlığınızı artırmak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Bugünü tatile değil, hedeflere yönelmeye ayırmanız çok iyi olacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar

(19 Şubat-20 Mart)

Uluslararası konular, yabancılar, turistler, ziyaretler gün boyu etkili olacak. Hayatı bir üst basamaktan değerlendirebileceğiniz, manevi anlamda gelişeceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilir. Belki okuduğunuz bir yazı, tanıştığınız bir kişi sizi yeni fikirlere yöneltebilir. İyimserliğiniz sayesinde rahat olabilirsiniz.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Günlük Burç Yorumları -17 Temmuz 2014 Perşembe Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları -17 Temmuz 2014 Pe...

17 Temmuz 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 17 Temmuz 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günl...

Günlük Burç Yorumları – 6 Temmuz 2014 Pazar Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları – 6 Temmuz 2...

6 Temmuz 2014 Pazar Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 6 Temmuz 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlük Bu...

Günlük Burç Yorumları – 5 Temmuz 2014 Cumartesi Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları – 5 Temmuz 2...

5 Temmuz 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumunuzu okudunuz mu?, 5 Temmuz 2014 Burcunuzu bugün neler söylüyor? Günlü...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ