Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Belediyespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u maglup etti 3-1

Akdeniz Fırtınası yeniden esmeye başladı 3-1   Son haftalardaki performansı ile zaman zaman eleştirilen Kahramanmaraş Belediyespor, sahasında konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki durgunluğuna son verdi.   Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u Orhan, Fatih ve Aydın’ın golleriyle 3-1 mağlup […]

Kahramanmaraş Belediyespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u maglup etti 3-1

10 Mart 2013 - 17:50A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Akdeniz Fırtınası yeniden esmeye başladı 3-1

 

Son haftalardaki performansı ile zaman zaman eleştirilen Kahramanmaraş Belediyespor, sahasında konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki durgunluğuna son verdi.

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u Orhan, Fatih ve Aydın’ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü ise Fatih Arat kaydetti.
Kahramanmaraş Belediyespor son haftalarda kaybettiği puanların telafisini yapmak için çıktığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Orhan Gazi ile harika bir gol buldu. Orta sahada topu çalan Kahramanmaraş Belediyespor Orhan Gazi’nin akıllı bir vuruşu ile golü buldu. Golün ardından etkili oyununu sürdüren Kahramanmaraş Belediysepor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ataklarını akıllıca bertaraf etti. Orhan Gazi ve Aydın İnanç ile ikinci gol şansı yakalayan Kahramanmaraş Belediyespor, kaleci Erhan’ın iyi zamanlaması ile gole ulaşamadı. Mavi Beyazlılar ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya durgun başlayan Akdeniz Fırtınası, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ataklarında kontralar yakalayarak rakip kalede etkili oldu. İkinci yarı da Fatih ve Aydın ile iki gol daha bulan Kahramanmaraş Belediyespor, karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde bir de gol gördü. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kahramanmaraş Belediyespor sahadan 3-1’lik skor ile ayrıldı.

 

Maçtan Dakikalar:

Dk 9: Kahramanmaraş Belediyespor´da Orhan Gazi kaleci Erhan´ın önde olduğunu gördü ve harika bir aşırtma vuruşu ile takımını öne geçirdi: 1-0

Dk 22: Aydın İnanç sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gönderilen pasta Nuri Terliksiz kafayı vurdu ancak top yandan auta çıktı.

Dk 23: Kahramanmaraş Belediyespor´da Orhan Gazi kaleci ile karşı karşıya kaldı. Erzurum kalecisi Erhan zamanlamada hata yapmadı ve çıkarak Orhan´ın ayaklarından topu kontrol etmeyi başardı.

Dk 24: Emre´nin ceza sahası önünde ara pasında araya giren savunma topu kornere attı. Kullanılan kornerde savunma topu yine uzaklaştırmayı başardı.

Dk 26: Mehmet Akif´in orta sahadan sağ kanada gönderdiği topu Orhan Gazi ceza sahasına ortaladı. Ceza sahası içerisinde Aydın İnanç kafayı vurdu, ancak Aydın´ın etkisiz vuruşunda kaleci kolayca topu kontrol etti.

Dk 28: Nuri kendi yarı alanından topu aldı ve sol kanattan rakip yarı alana doğru uzun bir koşu yaptı. Nuri sol çapraza koşu yapan Aydın İnanç´ın önüne harika bir pas attı ancak yan hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durdurdu.

Dk 30: Erzurum sağ çaprazdan bir serbest atış kullandı. Ceza sahasına ortalanan topta kaleci Hayrettin çıkarak topu tokatladı ancak top Erzurumlu oyuncularda kaldı. Erzurumlu oyuncuların vuruşunda savunma topu çizgiden çıkardı.

Dk 33: Belediyespor Volkan ile sol kanattan taç kullandı. Orta alanda Aydın İnanç´a gönderilen topta Aydın bekletmeden sağ kanattan bomboş pozisyonda ceza sahasına giren Orhan Gazi´ye topu aktardı. Orhan Gazi topu kontrol etmek isterken kaleci Erhan çıktı ve topu kontrol etti.

Dk 35: Aydın İnanç´ın orta alandan kullandığı serbest vuruşta kale önüne gönderilen topta kaleci Erhan çıktı ve tek hamlede kontrol etti.

Dk 39: Erzurum Büyükşehir Belediyespor´da Zafer sağ kanattan ceza sahasına bir arta yaptı, savunmada Nuri´nin müdahalesinde Erzurumlu oyuncular bir elle müdahale ve penaltı bekledi ancak karşılaşmanın hakemi devam dedi.

Dk 42: Belediyespor´da sağ kanattan Mehmet Doğan´ın ortasında top ceza sahasında Aydın İnanç´a gelmeden önce kaleci çıktı ve topu kontrol etti.

Dk 44: Kahramanmaraş Belediyespor´da Gökhan Arık Sarı Kart gördü.

Dk 45: Erzurum Büyükşehir Belediyespor ceza sahasının hemen önünden bir serbest vuruş kullandı. Fatih´in sert vuruşunda ceza sahası içerisinde Erzurumlu oyuncuya çarpan top taca çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Kahramanmaraş Belediyespor´un üstünlüğü ile tamamlandı.

IMG_9735

Dk 46: Kahramanmaraş Belediyespor´da Volkan Çekiç Sarı Kart gördü.

 

Dk 55: Erzurum Büyükşehir Belediyespor´da Emrah Bayram çıktı, Güner Okay oyuna girdi.

Dk 60: Erzurum Büyükşehir Belediyespor´da Güner´in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topu Nuri uzaklaştırmak istedi. Erzurumlu oyuncular Nuri´nin müdahalesinde penaltı bekledi ancak hakem devam kararı verdi. Pozisyonun devamında Fatih´in rövaşatasın da top auta çıktı.

Dk 61: Aydın İnanç sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Savunma topu korner gönderdi. Aydın´ın kullandığı kornerde Fatih ceza sahasında kafayı vurdu ve top filelerle buluştu: 2-0

Dk 66: Erzurum Büyükşehir Beldiyespor´da Zafer Doğan penaltı pozisyonuna itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Dk 66: Emre ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu Aydın kullandı. Aydın´ın vuruşunda top bir kez daha filelerle buluştu: 3-0

Dk 70: Kahramanmaraş Belediyespor´da Gökhan Arık oyundan çıktı, yerine Tahir Türker oyuna girdi.

Dk 72: Erzurum Büyükşehir´de Samet Altıntaş oyundan çıktı, İsmail Aslan oyuna girdi.

Dk 75: Kahramanmaraş Belediyespor´da Tarik Sarı Kart gördü.

Dk 78: Kahramanmaraş Belediyespor´da Nuri orta alanda topu çaldı. Erzurum savunmasını az adamla yakalayan Mavi Beyazlılar, bu pozisyonu istediği gibi değerlendiremedi ve topu kaleci Erhan topu kontrol etti.

Dk 79: Kahramanmaraş Belediyespor´da Mehmet Akif Alıcı oyundan çıktı, yerine Bünyamin Kılınç oyuna girdi.

Dk 82: Defansın arkasına atılan topta Fatih kafayı vurdu ancak araya giren savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk 84: Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş Belediyespor yarı alanında kısa paslaşmalarla Muhammet uzaklardan bir şut attı ve kaleci Hayrettin topu kontrol etti.

Dk 85: Kahramanmaraş Belediyespor´da oyuncu değişikliği. Aydın İnanç oyundan çıktı, Sefa Aktepe oyuna girdi.

Dk 86: Kahramanmaraş Belediyespor Orhan Gazi ile net bir gol daha kaçırdı. Sol çaprazdan sert şutla kaleyi yoklayan Volkan´ın ardından boşta kalan topa gelişine vuran Orhan Gazi savunma oyuncusunu nişanlayınca pozisyondan yararlanamadı.

Dk 89: Erzurum Büyükşehir Belediyespor Fatih Arat ile golü buldu: 3-1.

Karşılaşma sona erdi. Kahramanmaraş Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Stadyum: Hanefi Mahçiçek Stadyumu
Hakemler: Cihan Burgan, Nihat Kaya, Hasan Hüseyin Tetik, Hasan Yanık
Kahramanmaraş Belediyespor: 1- Hayrettin Çınar, 2- Mehmet Doğan, 3- Volkan Çekiç, 4- Nuri Terliksiz, 5- Tarık Tekdal, 6- Mehmet Akif Alıcı, 7- Fatih Gümüşel, 8- Aydın İnanç, 9- Gökhan Arık, 10- Orhan Gazi Kelce, 11- Emre Akbaba.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor: 18- Erhan Kırcı, 5- Fatih Gültekin, 8- Cabir Coşar, 11- Muhammed Emin Bakan, 15- Muhammet Fettahoğlu, 25- Emrah Bayram, 34- Ekrem Sütçü, 36- Kemal Akbaba, 41- Zafer Doğan, 61- Samet Altınbaş, 90- Erdinç Pekkgöz. Haber: Cebrail SARI

 

Kahramanmaraş Belediyespor

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ