Maraşta Haber
Maraşta Haber

Öztunç, Memleketi Elbistan’da Şov Yaptı Esnafla Kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Elbistan’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak Vatandaşlar tarafından Öztunç Kalesi Elbistan’da Şov Yaparak esnaflarla kucaklaşıyor diye Söylemler Ortaya Çıkarak Elbistanlılar Oylarımız sana Öztunç diye 1 Kasımda Yapılacak olan seçimlerde destek sözü verdiler. Öztunç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Kasım seçimlerinde bir sıçrama […]

Öztunç, Memleketi Elbistan’da Şov Yaptı Esnafla Kucaklaştı

05 Ekim 2015 - 19:53A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Elbistan’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak Vatandaşlar tarafından Öztunç Kalesi Elbistan’da Şov Yaparak esnaflarla kucaklaşıyor diye Söylemler Ortaya Çıkarak Elbistanlılar Oylarımız sana Öztunç diye 1 Kasımda Yapılacak olan seçimlerde destek sözü verdiler.

Öztunç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Kasım seçimlerinde bir sıçrama yapacağını kaydetti. Öztunç, “Elbistan ilçesinde esnafımızın sorunlarını dinledik. İnsanların partimize ve şahsıma gösterdiği ilgiden memnunuz” dedi.

Memleketi Elbistan’a seçim çalışmaları için gelen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı RTÜK Eski Üyesi Ali Öztunç, Elbistan’da hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyaretler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Öztunç, “1 Kasım seçimlerinde insanlar bize güvendiklerini sandıkta göstereceklerdir. Kahramanmaraş’ta CHP’nin kaybettiği milletvekilliğini ve daha fazlasını alabilmek için çalışıyoruz. 7 Haziran’da hangi partiye oy vermiş olursa olsun, MHP’ye, AK Partiye veya HDP’ye oy verenlerden bu dönem ben bir oy istiyorum. Kahramanmaraş için herkesten bir oy istiyorum. Siyaset uzun ve zor bir iştir. Siyaset yaparken ne kadar dinamik, güçlü ve cesur olursanız o kadar başarılı olursunuz” dedi.

DSCN0140 copy

Öztunç, sıcak ve samimi ziyaretler sonrasında Elbistan halkından gördüğü memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi:

“Ülkemizde ve Elbistan İlçemizde çok ciddi işsizlik sorunlar var Elbistan ilçesi Türkiye’nin en büyük ilçelerinden bir tanesi. Yaklaşık 150 bin nüfusa sahip. İşsizlik sorunu nedeni ile kahveler dolu. Esnaf, işçi, gençler perişan. Bu nereden kaynaklanıyor? AKP’nin 13 yıllık iktidarından kaynaklanıyor. AKP 13 yıldır Türkiye’yi bir bataklığın içine sürüklemiştir. İstikrar dedikleri de yalan hikâye. Hiç öyle bir şey yoktur. Pembe tablolarlar çiziyorlar. ‘İşgücümüz artı bu kadar bu kadar ekonomimiz arttı’ diyorlar. Gelsinler birde gerçeği alanda görsünler, sahada görsünler. Elbistan’a gelsinler görsünler işsizlik ne boyutta?

Esnaflar kan ağlıyor, esnaf bitmiş. Bakın bugün Pazartesi günü köylünün şehre alış veriş yapmaya geldiği gün ama dükkânlar boş. Gelip alış veriş yapa bilen yok. Halkın alım gücü düştü çünkü. Ekonomi çok kötü yönetildi.

DSCN0145 copy

Sayın Cumhurbaşkanının, Başbakanın, Bakanların, AKP’lilerin çocuklarının bir eli yağda bir eli bal’da. Onlar gayet güzel bir hayat sürdürüyorlar. Gemilerle geziyorlar, yatlarla geziyorlar. Gemicikleri var. İnanılmaz zengin oldular ama halk fakirleşti. Sayın Cumhurbaşkanı diyordu ki ‘Bir tek yüzüğüm var’ diyordu, ‘İkinci bir yüzüğüm olursa bu haramdır’ diyordu. Şimdi Sayın Cumhurbaşkanın katları, hanları, sarayları her şeyi var ama toplumda hiç bir şey kalmadı. AK Zenginler yarattılar.

İşte bu AK Zenginleri bitirmek ve refahı halkın tamamına yaymak için refah düzeyini yükseltmek için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var. Biz CHP olarak esnafa, işçiye, memura, öğrenciye, gençlere bakışımız halk içindir, biz halk için çalışıyoruz, onlar rant için çalışıyor.”

DSCN0151 copy

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Ekim 2015 tarihinde Kahramanmaraş ve Elbistan’a geleceğini ifade eden Öztunç bu konuda ise, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Ekim’de Kahramanmaraş’a gelecek. Tüm ilçeleri ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Elbistan ve Pazarcık’ta yapılacak olan mitingimize destek olmalarını istiyoruz. Geçen seçimde hangi partiye oy vermiş olursa olsun bu dönem biz oy istiyoruz” dedi. Öztunç’un Elbistan esnafı ziyaretlerine CHP Elbistan ilçe başkanı Naci Göçmen, Kamber Yurdakurban ve parti yönetimi ile çok sayıda partili eşlik etti.

DSCN0139 copy

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ