Maraşta Haber
Maraşta Haber

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi Elbistan’da yoğun ve tempolu bir şekilde devam eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Gazeteci ve RTÜK Eski Üyesi Ali Öztunç, Elbistan Şeker Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Biz 100 işçiden 400 işçiye düşen fabrikanın Elbistan ve bölgesi için önemine değinen […]

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”

29 Ekim 2015 - 21:07A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”

                Seçim çalışmalarına memleketi Elbistan’da yoğun ve tempolu bir şekilde devam eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Gazeteci ve RTÜK Eski Üyesi Ali Öztunç, Elbistan Şeker Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Biz 100 işçiden 400 işçiye düşen fabrikanın Elbistan ve bölgesi için önemine değinen Öztunç, yaptığı işçilere yaptığı konuşmada bu sayının CHP iktidarında artacağını ifade ederek, “Şeker Fabrikası Elbistan’ının onurudur. Bu fabrikaya ve işçisine sahip çıkmak benim için onurdur” dedi.

                Beraberinde CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, parti kurmayları ile seçim çalışmalarını aralıksız ve yoğun bir şekilde sürdüren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, ziyaretinin ilk durağında Şeker İş Sendikası Elbistan Şube Başkanı İsmail Şahin ve Sendika Yöneticileri ile bir araya geldi. Öztunç, ziyaretinde Başkan Şahin’e CHP iktidarında sendikal düzenlemeler ile daha başarılı olunacağını ifade etti ve çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

                Ziyaretin ardından Elbistan Şeker Fabrikasında tüm birimleri tek tek gezen ve işçilerle bir araya gelen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Gazeteci ve RTÜK Eski Üyesi Ali Öztunç, sıcak, samimi ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdi. Tüm kademelerdeki işçilerle görüşen, şeker pancarı teslimine gelen çiftçilerle dertleşen Öztunç, yemekhanede işçilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı ve masada işçilerle birlikte yer aldı. Engelli bir şeker işçisi ile bire bir özel talep üzerine görüşme yapan Öztunç, Mehmet Sademir isimli işçinin iş nedeniyle eş ve evine ayrı kalışına çare olacağı sözünü verdi.

                Yoğun ilgi ve sıcak samimiyetle karşılanan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, işçilere ve şeker üreticisi çiftçilere yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ALDATANLARIN DEĞİL CHP SÖZÜ VERİYORUZ”

                “CHP olarak hep işçinin yanında olduk. Çünkü işçisiz siyaset olmaz. Bu seçimlerde CHP iktidarı ile birlikte taşeron sisteme mutlaka son verilecek. Taşeronların aldığı para devlete ve işçiye kalacak. Yani aradaki aracılar işçinin ve halkın üzerinden haksız kazanç sağlayamayacaklar. CHP’nin bu konuda halkına ve taşeron işçisine sözü vardır. Bu söz aldatanların, kandıranların değil CHP’nin sözüdür.

“GEÇİCİ İŞÇİLER KADROYA ALINACAK”

                Elbistan Şeker Fabrikası, Elbistan bölgesi ve insanları için çok önemli bir kurumdur. Şeker Fabrikası Elbistan’ın onurudur. Bu fabrikaya ve işçisine sahip çıkmak aynı zamanda bir Elbistanlı olarak benim de onurumdur. Elbistan Şeker Fabrikasında ilk günlerde bin 100 civarında işçi çalışırken şimdi bu sayı 400 kadar düşürüldü. Bu sayı ve işçi kadrosu CHP iktidarında yükselecek. Ayrıca geçici işçiler mutlaka kadroya alınacaktır. Bir Elbistanlı olarak bu konuda TBMM’de özel olarak mücadele edeceğim. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu konuda sözü ve hassasiyeti var. 1 Kasım öncesi nasıl çalışıyorsam, sizlerle bir araya geliyorsam milletvekili olduktan sonra da öyle çalışacağım.

“BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDE GÜÇ BİRLİĞİ SAĞLANMALI”

                Bölge Milletvekili olarak Mahir Ünal, partisinde ilk 5’e girecek konuma, yetkiye ve güce sahip. Ancak kendisi Elbistan için yeterli düzeyde çalışmıyor. Elbistan ve bölgeye hizmet adına bölge milletvekilleri bir araya gelmeli. Memleket meselelerini çözmek adına bu şart ancak bugüne kadar bu tür yaklaşımlar ne yazık ki görülmedi. Kahramanmaraşlı Milletvekilleri ile güç birliği sağlanmadı.

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ