Maraşta Haber
Maraşta Haber

CHP’li Adaylardan KASİAD ve KMTSO’ya Ziyaret

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ali Öztunç, Doç.Dr Alper Keten, Mehtap Koçak, Bilge Kağan Taşkesen ve İl Başkanı Esat Şengül ile Birlikte Kahramanmaraş Sanayici İş adamları derneği KASİAD ve Ticaret sanayi Odasını, Kahramanmaraş Erenler kültür ve dayanışma derneğini ziyaret ettiler. Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekilleri adayları KASİAD, KMTSO Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Cumhuriyet […]

CHP’li Adaylardan KASİAD ve KMTSO’ya Ziyaret

28 Eylül 2015 - 22:19A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ali Öztunç, Doç.Dr Alper Keten, Mehtap Koçak, Bilge Kağan Taşkesen ve İl Başkanı Esat Şengül ile Birlikte Kahramanmaraş Sanayici İş adamları derneği KASİAD ve Ticaret sanayi Odasını, Kahramanmaraş Erenler kültür ve dayanışma derneğini ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekilleri adayları KASİAD, KMTSO Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin İlk Ziyareti Kahramanmaraş Sanayici İş adamları derneği Başkanı Ali Arpasatan ile başladı Burada ilk sözü alan  Arpastan KASİAD olarak bütün arzularının seçimlerden sonra seçilen milletvekillerinin şehrin geleceğini ve şehrin sorunlarına bir şekilde sahip çıkmasını beklediklerini dile getirdi.  Arpastan “Şehrimizin sorunlarının çözümü sağlanarak ortadan kalkması en büyük temennimizdir. Ekonomide gelişmesini sağlamaktır. İstihdamda gelişme kaydetmektir. Şehrin kültüründe, sanatında gelişmesine milletvekili adaylarımızın katkı sağlaması bizim tek arzumuzdur. Bu bakımdan adaylarımıza gerçekten çok büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Her milletvekili adayının kendisini seçilmiş kabul etmek zorunda olduğunu kaydeden Arpasatan  “Bu bakımdan hazırlık döneminde adaylarımızın kendilerini daha iyi hazırlamaları gerekiyor. Ekonomi ile ilgili konularda bizler çalışmalar yaptık, yapıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden adaylarımızla bu bilgileri paylaştık dedi

DSCN5397

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 1 sıra milletvekili adayı Ali Öztunç’da partisinin Türkiye ekonomine yönelik olarak çok ciddi projeler hazırladığını kaydetti.  Kahramanmaraş ekonomisindeki son gelişmeler üzerine yaptığı bilgilendirmenin çok yararlı olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisinin ulusal projelerinin yanı sıra  Kahramanmaraş projeleri de olduğunu söyleyen Öztunç, bu şehre yeni bir nefes aldırma olanağı sağlamak istediklerini söyledi.  En önemli çıkış noktalarından birinin Kahramanmaraş Bölgesi’nin finansmanının sağlamak olduğunu ifade eden Öztunç “Burada ekonominin Turizmde, tekstilde ve küçük ve orta boy sanayinin kalkınması ve geliştirilmesinde önemli roller üstlenmiştir. Şehirlerin kalkınmalarına Kalkınma Bankası büyük görev yapmıştır.

Cumhuriyet Halk partisinin bütün hedefinin bu bölgeden yakın dönemde ki göçü durdurmak olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra bizlerde sizlerle el ele vererek Ankara’da sizin eliniz, kulağınız ve gözünüz olmaya çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi Kahramanmaraş için yapmaya hazırız. Bütün arkadaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

BİZ CHP OLARAK HERKESE KUCAK AÇIYORUZ

KMTSO Yönetim Kurulu Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaküçük, milleti TBMM’de temsil etmek adına yola çıkan milletvekili adaylarının hepsine başarılar diledi. Kahramanmaraş’ın ekonomik anlamda geldiği noktalara temas eden KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük: “Şu anda ekonomik anlamda Türkiye’nin en büyük illeri sıralamasındayız. Lider konumda olduğumuz sektörler var. Aldığımız her krediyi son kuruşuna kadar tekrar yatırıma harcadık. Gelişen teknoloji sayesinde ve içimizde bitmeyen üretim aşkı ile çalışıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç’un TBMM’de her kesimi temsil edeceğine vurgu yaparak: “Bizde bu nadide şehrin daha da kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Sanayicilerin her zaman yanında olacağız” dedi.

DSCN5379

İş dünyası ile siyasetin iç içe girmesi ve işlerin bu çerçevede yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Öztunç , “Türkiye bir yere varacaksa bu iş dünyasının gayretleri ile olacak.  7 Haziran seçimleri sonrasında milli iradenin de isteği doğrultusunda güçlü bir koalisyon hükümeti kurulmasından yanaydım ama olmadı AKP kurmadı 1 Kasımda Cumhuriyet halk partisi İktidar olacak eğer olmaz ise sanmayın tek Başına AKP İktidar olacak arkadaşlar hiç şanslar yoktur anketler şuan şunu gösteriyor dört siyasi parti meclise giriyor ama tek başına iktidar,  olamıyor  AK Parti .

Yapılan Anketlerde Türkiye’de bir Cumhuriyet halk partisi iktidarı görünüyor Tek başına’da olabilir veya bir koalisyon hükümetinde olabilir dedi.

Sıkıntılı ve önemli günlerden geçtiğimiz bu günlerde partiler kendi çıkarlarını bir kenara bırakıp Türkiye’yi bir yerlere getirelim dedi.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ise Türkiye’nin ekonomisini izliyor ve yorumluyoruz. Zor dönemden geçiyoruz. Oturup seyretme lüksüne sahip değiliz. Türkiye mukayeseli olarak üstünlüğe sahip olduğu konularda dahi gerileme göstermekte. Toplumda belirli eksende bir arada olduğumuzu gösterebilmeliyiz, evrensel hukuk kurallarına uyduğumuz takdirde siyaseti daha rahat yürütürüz” diye konuştu.

CHP heyetindeki üyelerle tanışmanın gerçekleştirildiği ve Ticaret Odası üyelerinin, siyasi partilerden beklentilerinin tartışıldığı ziyaret sonunda, Kahramanmaraş Sanayici İş adamları derneği KASİAD hizmet binası kapısında hatıra fotoğrafı çektirildi.

ERENLER KÜLTÜR DERNEĞİ

CHP Kahramanmaraş milletvekili Adayları daha sonra ise Kahramanmaraş erenler kültür ve dayanışma derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç birlik çağrısında bulundu. CHP tarihinde bir devrim yaşadığına değinen Öztunç, Milletvekili Adayı Arkadaşlarımızlar la sahada çalışmalarını sürdürüyoruz.  Bu gezi ve ziyaretler partimize büyük bir ivme kazandırdı.  7 Hazirandan sonra vatandaşlar ve bizler şunu gördük “ İktidara En Yakın Dönemdeyiz 1 Kasımda Cumhuriyet Halk Partisi sizlerin desteği ile Tek başına İktidar olacak veya büyük bir koalisyon hükümeti olacaklarını söyledi.

DSCN5386

13 yıldır Ak parti hükümeti ülkenin üzerinden silindir gibi geçti. Dünyada hiçbir hükümet uzun süre hayatını sürdürememiştir. Bunun sonuçlarını 7 Haziran seçimlerinde gördünüz Ak Parti’nin sonuna geldiğini kendileri de hissediyor. Ziyaretlerde gördüğümüz tablo şu ki Ak partiye oy vermiş insanlar bıkmış ve yorulmuş. Çünkü beklentilerine cevap verememeye başladı. İnsanlar siz ve biz diye ötekileştiriliyor. Böyle bir anlayış olmaz. Biz Kahramanmaraş’ta bu anlayışı değiştireceğiz.  Şuanda bankadan kredi çekmeyen insan kalmamış durumda. Bütün insanlarımız borç içinde. Ekonomi artık o kadar kötü bir duruma geldi ki bizim artık Ak partili yoksul insanlara elimizi uzatmamız gerekiyor. Dedi.

HABER İsmail BOZDOĞAN

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Üyeleri Belli Oldu Ak Parti Kahramanmaraş Yönettim Kurulu Ü...

Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir’in, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olmasıyla birlikte kimlerin yönetim kurulu ...

Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Başkan Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayr...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “1 Kasım Demokrasi Bayramımız Kutlu Olsun” Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye B...

“Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur” “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Şeker İşçisine Sahip Çıkmak Onurumdur”                 Seçim çalışmalarına memleketi ...

Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a dedi Göksunlular Bu Kez Oylarımız Öztunç’a de...

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Göksun ilçesi programında Mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ