7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından, TBMM’de başlayan ilk mesai ve yemin töreninde Elbistan Belediyesi ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ilk günün heyecan ve gururuna milletvekilleri ile birlikte ortak oldular.

                Haziran ayında gerçekleşen genel seçimlerde Elbistan ve bölgesinde başarılı bir performans sergileyerek AK Parti’ye katkı sağlayan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Büyükşehir İl Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’de gerçekleşen yemin töreninde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini yalnız bırakmayarak gurur ve mutluluk gününe eşlik ettiler.

                Yaşanan heyecana ortak olmak için Başkent Ankara’ya TBMM’ye giden Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahir Ünal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri ile başarı temennisinde bulundular.

                TBMM açılış ve ant içme töreninde genel kurulda yer alan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve heyette bulunan diğer partililer yemin töreninin heyecanını AK Partili 6 Kahramanmaraş Milletvekili ile birlikte yaşadılar.

                Yaşanan heyecan ve mutluluğa ortak olan AK Parti Elbistan Heyeti, anlamlı günün anısına milletvekilleri ile TBMM koridorlarında hatıra fotoğrafı çektirerek seçim başarısını taçlandırdılar. Mahir Ünal’ın yanı sıra diğer milletvekillerine de hayırlı olsun dileklerini sunan Elbistan AK Parti Heyeti ve Belediye Başkanı Durmuş Küçük, M. Uğur Dilipak, M İlker Çitil, Sevde Bayazıt Kaçar ve diğer milletvekilleri ile günün anısına hatıra fotoğrafları ile anlam kazandırdılar.