Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavdan 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan ilçede başarılı 5 öğrenciyi ödüllendirdi. 

 

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=FWJTD-Tq03w

 

Onikşubat Kaymakamlığı makam odasındaki  ödül törenine Onikşubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Şube Müdürü Halil Akyürek, LGS’de 500 puan alarak başarı sergileyen öğrencilerin okul müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Bir süre öğrencilerle ve velilerle sohbet eden kaymakam Salih Çiğdem onları tebrik ederek öğrencilerin LGS ye hazırlık dönemi ve ne olmak istedikleri, gelecekteki hedeflerine ilişkin bilgi aldı. 2 kız öğrenci tıp’ta okumak istediklerini, 3 erkek öğrenci de mühendis olmak istediklerini dile getirdi.

Kaymakam Çiğdem, daha sonra LGS’ de 500 tam puan alan Abdurrahim Karakoç O.O.  öğrencileri  Sertuğ Efe GÜLDEN, ve   Muhammed Enes KURUCU,   Yunus Emre O.O.  öğrencisi   EFE TALHA PALABIYIK , Zekeriya Tanrıverdi İ.H.O. öğrncisi  ELİF EDA EJDERHA ve    Özel Beyza Enderun O.O.  öğrencisi    BETÜL BERA ÇAKICI   isimli   öğrencilere tablet ve bir takım hediye takdim etti.

Ödül töreni topluca çekilen fotoğraf enstantanesiyle son buldu.