Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2 Haziran’da düzenlen Liselere Geçiş Sistemi sınavının açıklaması sonucunda Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde ki Abdurrahim Karakoç ortaokulunda 2 öğrnci tüm sorulara doğru cevap vererk 500 puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

Kahramanmaraş il genelinde 6 öğrenci sorulara tam cevap vererek 500 puan alırken, Abdurrahim Karakoç Ortaokulu’nda Sertuğ Efe Gülden, Muhammed Enes Kurucu‘ nun tam puan alarak Türkiye Birincileri olmaları okul yöneticilerinin, öğretmenlerinin ve ailelerini gururu oldular.

Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Müdürü Ökkeş Aycil, “2024 LGS de iki öğrencimiz emeklerinin karşılığnda tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan almanın sevinç ve mutluluğunu yaşadılar. Biz öğretmenlerine ve ailelerini de doğal olarak aynı sevinç ve mutluluğu yaşattılar. Bu konuda yoğun emek harcayan kıymetli öğrencilerimize, yine emeği geçen tüm değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve bu öğrencilerimizi büyük fedakarlıklara yetiştiren, emek veren değerli ailelerine ayrı ayrı teşekkür eder bundan sonrada sağlık ve huzur içinde başarılarının daim olmasını yüce Allah’dan niyaz ediyorum” dedi.