Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü LGS’ de 500 tam puan alan 6 öğrenciyi düzenlenen  bir törnle  ödüllendirdi.

2024 yılı Liselere Giriş Sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Afşin TEAŞ Ortaokulu öğrencisi Metehan GÜMÜŞSOY, Abdurrahim Karakoç Ortaokulu öğrencileri Sertuğ Efe GÜLDEN, ve Muhammed Enes KURUCU, Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi EFE TALHA PALABIYIK , Zekeriya Tanrıverdi İ.H.O. öğrncisi ELİF EDA EJDERHA ve Özel Beyza Enderun Ortaokulu öğrencisi BETÜL BERA ÇAKICI isimli öğrencilere yöresel küçük sanduka içerisinde altın hediye edildi.

 

ÖDÜL TÖRENİNE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN.

https://www.youtube.com/watch?v=KZPmfNBfLaE

 FOTOĞRAF VİDEOSU https://www.youtube.com/watch?v=PLGUcQbDpf4

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman yaptığı konuşmada bu sene LGS sonuçlarında Kahramanmaraş’ta  başarı yakalandığını ve il başarısının Türkiye ortalamasının üstüne çıktığına işaret etti.

Hediyeler il Milli Eğitim müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, Müfettişler Başkanı Fevzi Küçük, Müdür Yardımcısı Akif Bulut, Zekeriya Kahveci ve bazı şube müdürlerince takdim edildi.

Her başarının ardında sistemli bir çalışma ve disiplin yattığına işaret edildi, Emek veren okul yönetici, öğretmen, öğrencilerin ailelerine ve öğrencilere teşekkür edilerek, bundan sonrada başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulunuldu.