Maraşta Haber
Maraşta Haber

Meksika 1 – Kamerun 0 dünya kupası – Maç özeti ve maçın golleri

2014 Dünya Kupası A grubu ikinci maçında Meksika ve Kamerun karşılaştı. Attığı ilk iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesine rağmen Meksiya rakibini Peralta’nın tek golüyle geçmeyi başardı.  Meksika–Kamerun maçı az önce sona erdi. Meksika–Kamerun maçı özeti, golleri, skoru, sonucu ve tüm ayrıntıları milliyet.com.tr farkıyla sizlerle. İşte Meksika–Kamerun maçı geniş özeti, golleri ve videosu… Karşılaşmanın hakemi […]

Meksika 1 – Kamerun 0 dünya kupası – Maç özeti ve maçın golleri

13 Haziran 2014 - 23:05A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

2014 Dünya Kupası A grubu ikinci maçında Meksika ve Kamerun karşılaştı. Attığı ilk iki gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesine rağmen Meksiya rakibini Peralta’nın tek golüyle geçmeyi başardı.

 Meksika–Kamerun maçı az önce sona erdi. Meksika–Kamerun maçı özeti, golleri, skoru, sonucu ve tüm ayrıntıları milliyet.com.tr farkıyla sizlerle. İşte Meksika–Kamerun maçı geniş özeti, golleri ve videosu… Karşılaşmanın hakemi Kolombiya Futbol Federasyonu’ndan Wilmar Roldan… Şans eseri dünya kupası bileti alan Meksika oldukça iddialı… Kamerun da hazırlıklar büyük bir oyuncu isyanı ile gölgelense de kendisine güveniyor..

MEKSİKA 1 – 0 KAMERUN

KAMERUN: Itandje, Assou-Ekotto, Nkoulou, Djeugoue, Song, Moukandjo, Eto’o, Choupo Moting, Chedjou, Mbia, Enoh
MEKSİKA: Ochoa, Rodriguez, Marquez, Herrera, Layun, Dos Santos, Moreno, Guardado, Peralta, Aguilar, Vazquez

MAÇTAN DAKİKALAR

90+5′ Hücuma dayalı bir futbol izledik ve seyirciler gördüklerinden kesinlikle memnun. Ev sahibi takım bugün daha iyi bir performans çizdi. Ev sahibi takım topa mümkün olduğunca çok sahip olmaya çalıştı. Deplasman takımı ise kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştı.
90+5′ Maçın süresi sona eriyor ve Wilmar Roldan düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.
90+4′ Benoît Assou-Ekotto (Kamerun) ceza sahasına bir orta yapıyor, fakat top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor.
90+3′ Ceza sahası içinde takım arkadaşının güzel ortasında topla buluşan Javier Hernandez (Meksika) önemli bir şansı kaçırıyor! Oyuncunun şutu az farkla üstten dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Kamerun şimdi kale vuruşunu kullanacak.
90+2′ Oyuncu değişikliği yapılmak üzere. Hector Herrera (Meksika) yerine Carlos Salcido (Meksika) oyuna giriyor.
90+1′ Guillermo Ochoa (Meksika) harika bir kurtarış yapıyor ve kanattan gelen ortaya Benjamin Moudandjo (Kamerun) tarafından sol direğe yapılan kafa vuruşunu çıkartıyor.
90′ Normal sürenin sonuna 4 dk. eklenecek.
87′ Samuel Eto’o (Kamerun) harika bir ara pasla topu Benjamin Moudandjo (Kamerun) ile buluşturuyor. Benjamin Moudandjo (Kamerun) ceza alanı içine katediyor, ancak yaptığı son pas rakip defans tarafından engelleniyor.
87′ Benjamin Moudandjo (Kamerun) ceza sahası kenarından yaptığı tehlikeli pasla takım arkadaşını topla buluşturmaya çalışıyor. Ancak rakip defans topa sahip oluyor ve topu güvenli bölgeye gönderiyor. Kamerun korner kullanacak.
86′ Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 39216.
85′ Maxim Choupo-Moting (Kamerun) seken topu ceza sahasının kenarından kaleye gönderiyor. Ancak top kalenin önünü kapatan defans oyuncularının arasından kaleyi bulmuyor.
85′ Dany Nounkeu (Kamerun) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
82′ Javier Hernandez (Meksika) bir boşluk buluyor ve ceza sahasına yerden tehlikeli bir pas göndermeye çalışıyor. Ancak, oyuncunun gönderdiği pas rakip oyunculara gidiyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Meksika taç atışıyla topu oyuna sokacak.
81′ Benjamin Moudandjo (Kamerun) köşe vuruşundan iyi bir orta yapamadı. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor.
80′ Samuel Eto’o (Kamerun) ceza sahasının hemen dışından çok tehlikeli bir pozisyonda şutu çekiyor ancak topu defans oyuncusu engelliyor. Kamerun korner kullanacak.
79′ Değişiklik zamanı. Alexandre Song (Kamerun) sahayı terk ediyor ve yerini Pierre Webo (Kamerun) alıyor.
78′ Giovani dos Santos (Meksika) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
77′ Oyunda tansiyon yükselmeye başladı. Dany Nounkeu (Kamerun) rakibine bilerek vuruyor ve yaptığı bu çirkin hareketten dolayı sarı kart görüyor. Bir başka pozisyon daha Meksika lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
76′ Sinirler geriliyor. Benjamin Moudandjo (Kamerun) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
75′ Benjamin Moudandjo (Kamerun) gönderdiği güzel pasta topu Samuel Eto’o (Kamerun) ile buluşturuyor, fakat bu paslaşma bir gol şansı oluşturmaya yetmiyor.
74′ Meksika forması giyen oyuncular arasındaki muhteşem uyum dikkat çekiyor. Oyuncular uzun paslarla oyunun yönünü değiştiriyor ve birebir paslarla göz dolduruyor. Harika bir ekip çalışması.
73′ Değişiklik zamanı. Oribe Peralta (Meksika) için dinlenme zamanı; yerine giren oyuncu Javier Hernandez (Meksika).
70′ Sahayı baştan başa kat eden başarısız bir pas izledik. Miguel Layun (Meksika) topu kontrol etmek için elinden geleni yaptı, ancak topa yetişemedi. Taç atışı kullanılacak.
69′ Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Marco Fabian (Meksika) oyuna girerken, Andres Guardado (Meksika) oyundan çıkıyor.
68′ Benjamin Moudandjo (Kamerun) tarafından ceza sahasına havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans topa sahip oluyor. Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi Kamerun taç atışını kullanacak.
67′ Benoît Assou-Ekotto (Kamerun) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Meksika kale atışını kullanacak olan taraf.
66′ Ciddi bir sakatlığı olmayan Samuel Eto’o (Kamerun) oyuna yeniden dahil oluyor.
66′ Samuel Eto’o (Kamerun) sakatlanıyor.
64′ Meksika topun hakimiyetini elinde bulunduruyor ve oyuncular güzel paslar yapıyorlar. Ancak oyuncular topu kaybediyor ve bu paslaşma son buluyor.
61′ Oribe Peralta (Meksika) şanslı bir şekilde seken topla buluşuyor. Bu fırsattan yararlanan oyuncu topu sol alt köşeden ağlara gönderiyor ve kaleciyi tamamen çaresiz bırakıyor.
61′ Giovani dos Santos (Meksika) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında yerden kalenin ortasına doğru güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Charles Itandje (Kamerun) oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor.
60′ Samuel Eto’o (Kamerun) ofsayta yakalandı!
59′ Alexandre Song (Kamerun) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top rakip defans oyuncularına gidiyor ve tehlike uzaklaştırılıyor.
58′ Benoît Assou-Ekotto (Kamerun) serbest vuruşu kullanıyor,ancak ceza sahasına havadan gönderilen pas defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor. Kamerun korner kullanacak.
57′ Hector Moreno (Meksika) yaptığı bu sert müdahalenin ardından sarı karttan başka bir şey beklememesi gerekir. Ve evet, sarı kart çıkıyor. Wilmar Roldan kartı tereddütsüz gösteriyor. Bir başka pozisyon daha Kamerun lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
56′ Rafael Marquez (Meksika) muhteşem bir çapraz pas atıyor ve boş alana hareketlenen Miguel Layun (Meksika) topu kontrol ediyor. Miguel Layun (Meksika) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
54′ Sinirler geriliyor. Oribe Peralta (Meksika) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
52′ Dany Nounkeu (Kamerun) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor.
51′ Giovani dos Santos (Meksika) ceza sahası dışından yaptığı son pasla takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor.
48′ Charles Itandje (Kamerun) zamanında bir reaksiyonla Oribe Peralta (Meksika) tarafından çekilen şutu çıkartıyor. Oyuncu kendisine gönderilen topu kontrol ettikten sonra sağ alt köşeye vuruşunu yapıyor, ancak kaleciyi geçemiyor.
46′ Hakem Wilmar Roldan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıyı başlatıyor.
46′ Devre arasında oyuncu değişikliği. Cedric Djeugoue (Kamerun) yerine Dany Nounkeu (Kamerun) oyuna giriyor.
45+3′ Şu ana kadar pek heyecanlı pozisyon olmayan bir maç izledik, ancak ikinci yarıda önümüzde daha uzun bir süre var. İlk yarıda ev sahibi takım daha üstündü. Ev sahibi takım oyuncuları çok daha hareketliydi ve vuruşları çok daha isabetliydi. Ev sahibi takım topa mümkün olduğunca fazla sahip olmaya çalışırken; deplasman takımı hızlı kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışıyor.
45+3′ Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
45+1′ Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Oribe Peralta (Meksika) ofsayt tuzağına düşüyor.
45′ Normal sürenin sonuna 2 dk. eklenecek.
45′ Miguel Layun (Meksika) ceza sahasına kanattan sert bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu araya giriyor.
45′ Harika bir savunma örneği! Giovani dos Santos (Meksika) takım arkadaşının yerden güzel pasında topla buluşuyor, ancak topu kontrol edemeden defans oyuncusu topu kapıyor. Meksika korner kullanacak.
44′ Meksika oyuncuları kendi aralarında kısa paslar yapıyorlar.
42′ Hector Herrera (Meksika) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
40′ Hector Herrera (Meksika) tarafından gönderilen uzun pas isabetsiz oluyor ve takım arkadaşına ulaşmıyor.
39′ Stephane Mbia (Kamerun) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
38′ Hector Herrera (Meksika) mükemmel paslarla bir yetenek gösterisi yapıyor. Hector Herrera (Meksika) verdiği isabetli ara paslarla takım arkadaşlarını pozisyona sokuyor.
38′ Topa sahip olma oranları: 66:34.
35′ Alexandre Song (Kamerun) tarafından ceza sahasına yapılan orta defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
34′ Andres Guardado (Meksika) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor. Kamerun lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
34′ Stephane Mbia (Kamerun) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
32′ Paul Aguilar (Meksika) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Kamerun kale atışını kullanacak olan taraf.
31′ Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Samuel Eto’o (Kamerun) ofsayt tuzağına düşüyor.
30′ Giovani dos Santos (Meksika) tarafından atılan gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi!
29′ Korner. Miguel Layun (Meksika) şimdi ceza sahasına tehlike oluşturacak bir orta yapmaya çalışacak.
29′ Harika bir savunma örneği! Oribe Peralta (Meksika) takım arkadaşının yerden güzel pasında topla buluşuyor, ancak topu kontrol edemeden defans oyuncusu topu kapıyor. Meksika korner kullanacak.
28′ Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor ve hakemin düdüğü ile maç duruyor. Samuel Eto’o (Kamerun) ofsayta düşen oyuncu.
27′ Andres Guardado (Meksika) serbest vuruştan yaptığı orta ile takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor. Ancak oyuncu iyi bir vuruş yapamıyor ve topu oyun alanının dışına gönderiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Kamerun şimdi kale vuruşunu kullanacak.
26′ Maxim Choupo-Moting (Kamerun) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor. Meksika lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
24′ Aurelien Chedjou (Kamerun) ceza sahasının dışından sert bir vuruş yapıyor anca top büyük farkla soldan dışarı çıkıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Meksika şimdi kale vuruşunu kullanacak.
23′ Benoît Assou-Ekotto (Kamerun) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top defans oyuncularını arasına gidiyor ve top uzaklaştırılıyor.
23′ Benjamin Moudandjo (Kamerun) ceza sahasına yaptığı güzel pasla takım arkadaşlarından birisini bulmaya çalışıyor, ancak defans oyuncusu güzel bir reaksiyonla araya giriyor. Kamerun korner kullanacak.
21′ Samuel Eto’o (Kamerun) isabetli pasta ceza sahası içinde topla buluştu ve topu kaleye gönderdi. Top sol direkten döndü. Şanssız bir an. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Meksika kale atışını kullanacak olan taraf.
21′ Jose Vazquez (Meksika) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
19′ Hector Herrera (Meksika) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Kamerun şimdi kale vuruşunu kullanacak.
19′ Stephane Mbia (Kamerun) bulduğu boşlukta yükselerek yaptığı kafa vuruşunda top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor. Kötü bir vuruş. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Meksika kale atışını kullanacak olan taraf.
18′ Korner. Alexandre Song (Kamerun) vuruşu kullanmak için hazırlık yapıyor.
18′ Samuel Eto’o (Kamerun) ceza sahasına giriyor, uzun mesafeli isabetli ara pası kontrol ediyor, ancak defans oyuncusu müdahalede bulunarak topu uzaklaştırıyor. Kamerun korner kullanacak.
16′ Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Maxim Choupo-Moting (Kamerun) ofsayt tuzağına düşüyor.
16′ Benoît Assou-Ekotto (Kamerun) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
15′ Stephane Mbia (Kamerun) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Kamerun korner kullanacak.
14′ Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Oribe Peralta (Meksika) ofsayt tuzağına düşüyor.
13′ Meksika topa sahip oluyor ve karşılıklı paslar yapıyorlar. Defansı aşmak için doğru zamanı bekliyorlar.
11′ Giovani dos Santos (Meksika) tarafından atılan gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi!
11′ Andres Guardado (Meksika) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
11′ Miguel Layun (Meksika) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
9′ Hector Herrera (Meksika) pası alıyor ve yaklaşık 25 metreden vuruşunu yapıyor. Ancak bu başarısız vuruşun sonunda top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Kamerun kale atışını kullanacak olan taraf.
8′ Oyun ofsayttan dolayı durdu. Oribe Peralta (Meksika) ofsayta yakalanan oyuncu.
7′ Miguel Layun (Meksika) önemli bir gol pozisyonu yakalıyor. Oyuncu yakaladığı boşlukta uzak mesafeden şansını deniyor ve yaptığı vuruşla topu kalenin ortasına doğru gönderiyor. Oyuncunun güzel vuruşunu kaleci Charles Itandje (Kamerun) harika bir kurtarışla çıkartıyor!
7′ Paul Aguilar (Meksika) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
7′ Eyong Enoh (Kamerun) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor. Meksika lehine serbest vuruş kararı veriliyor. Meksika serbest vuruşu bekletmeden paslaşarak kullanıyor.
6′ Sinirler geriliyor. Jose Vazquez (Meksika) sert bir müdahale ile rakibini düşürdü. Bu sefer kart çıkmadı.
4′ Paul Aguilar (Meksika) ortayı yapıyor, ancak rakip defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Kamerun şimdi kale vuruşunu kullanacak.
3′ Miguel Layun (Meksika) ceza sahasına çok güzel bir orta yapıyor. Rakip defans topu güvenli bölgeye uzaklaştırmayı başarıyor.
2′ Paul Aguilar (Meksika) aldığı akıl dolu pasla çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi savuşturuyor.
2′ Eyong Enoh (Kamerun) biraz fazla çaba gösterdi ve pozisyon faulle sonuçlandı.
1′ Maçın ilk yarısı şimdi başlıyor.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökşen’i Ziyaret Etti. Şampiyon Güreş Takımı, İlçe Milli Eğitim...

    2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Adana ve Kırşehir’de düzenlenen GÜREŞ GENÇLER A-B ERKEK GRUP Müsabakalarında ilimize şampiyonluk geti...

Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kategoride İl Şampiyonu oldu Ökkaş Gümüşer Ortaokulu Hentbolda 4 kate...

Kahramanmaraş Ökkaş Gümüşer ortaokulu’nda yıldız erkekler hentbol takımı, küçük erkekler hentbol takımı, yıldız kızlar hentbol ta...

Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuva Şampiyonları   Onikişubat Belediyesi 100. Yıl EXPO 2023...

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlendiği Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voley...

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yarı Finalinde Kahramanmaraşlı Altın Kızlar Türkiye Yar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2022 -2023 Hentbol müsabakalarına katılan Kahramanmaraş’ın ALTIN KIZLARI oynamış...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ