Maraşta Haber
Maraşta Haber

MHP’de Hedef 1 Kasım

             Kurban Bayramı kutlama programı çerçevesinde Elbistan MHP İlçe Başkanlığında bir araya gelen milletvekilleri, milletvekili adayları ve partililer büyük bir dayanışma ve birliktelik örneği sergileyerek, hedeflerini 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde mutlak başarı olarak belirlediler.                 MHP Kahramanmaraş Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, Milletvekili Adayları […]

MHP’de Hedef 1 Kasım

01 Ekim 2015 - 21:34A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

             Kurban Bayramı kutlama programı çerçevesinde Elbistan MHP İlçe Başkanlığında bir araya gelen milletvekilleri, milletvekili adayları ve partililer büyük bir dayanışma ve birliktelik örneği sergileyerek, hedeflerini 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde mutlak başarı olarak belirlediler.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, Milletvekili Adayları Neslihan Koca Nergiz, Ayşe Aras, Mustafa Bastırmacı, Mustafa Bölükbaşı ve Zekeriya Öztürk’ün yer aldığı bayramlaşma programı bir anlamda seçim stardına dönüştü. MHP Elbistan İlçe Başkanlığında gerçekleşen programa partililer yoğun ilgi gösterdi.

                Gerçekleşen bayramlaşmanın ardından yapılan konuşmaların açılışında MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, 1 Kasım Seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “1 Kasımda seçim tekrarı yapacağız. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 150’ye yakın şehidimiz var. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. 1 Kasımda MHP başarılarıyla saraya haddini bildirecektir” şeklinde konuştu.

                MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner’de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde vatan uğruna hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ailelerine başsağlığı diliyoruz, yaralı gazilerimize şifalar temenni ediyoruz.

                Dağlarda, yollarda, şehirlerde bombalar patladı. Kınalı kuzular şehit oldu. Bunların sebebinin kim olduğunu biliyorsunuz. Daha önceleri hırsızlık, yolsuzluk vardı. Şimdi de en büyük dert olarak karşımıza terör belası çıktı. 1 Kasımda MHP iktidarı ile tüm bu belalardan kurtulacağız.”

                MHP Kahramanmaraş Eski İl Başkanı ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mustafa Bastırmacı ise seslendiği partililere, “MHP ve Ülkücü Hareketin neferleri olarak her yerde her zaman ve her şartlarda göreve hazırız. Türk Milleti bizden Türk Bayraklarının gönderlerden inmemesini, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmemesini bekliyor. Türk Milleti bizden, Özerkliklerin verilmemesini, bekliyor. Şehitlerin olmamasını bekliyor. Bunun içindir ki 1 Kasım 2015 Pazar günü MHP’nin başarılı olma mecburiyeti var. Allah’ın izniyle bu başarıya ulaşacağız” şeklinde konuştu.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili adaylarından Ayşe Aras’ta yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının sona yaklaştığını ifade ederek, “1 Kasım 2015 Pazar günü 13 yıllık zulme ve diktatörlüğe son vereceğiz. 1 Kasımda AKP iktidarı bitecek” dedi.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor’da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkenin geldiği durum ortada. Polisimizi, askerimizi katlediyorlar. Tezkere alan askerimizin evine kendisi değil cenazesi geliyor. Askerimiz evine sağlık içinde gelemiyor. AKP 2002 yılından itibaren her seçimde sürekli düşüş içinde. İlk iktidar günlerinden 7 Haziran seçimlerine kadar tam 108 milletvekili kaybettiler. Ve bu düşüş devam edecek, 1 Kasımda yine hüsrana uğrayacaklar.

                Geçen yıllar içinde görüldü ki hırsızlık bunlarda, yolsuzluk bunlarda, bölücülük bunlarda. Artan terörün sorumlusu da AKP hükümetidir. Çözüm süreci altında bu günlere gelindi. 1 Kasımda Türk Milleti bunların hesabını bir kez daha soracak.”

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Neslihan Koca Nergiz’de kısa ve öz konuşmasında, MHP olarak başarıya odaklandıklarını ifade ederek, “1 Kasım MHP’nin yeni bir zaferiyle noktalanacak” dedi.

                MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sefer Aycan’da coşkulu partililere yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “7 Haziran seçimlerinden sonra zaman kısa olmasına rağmen MHP olarak çok ve yoğun çalıştık. Türk Milleti adına hesaplar sorduk. Ancak Recep Tayyip Erdoğan sonuçları beğenmedi. Sarayda bu milli iradeye tahammül edemedi. TBMM’yi çalıştırmadı. Kendileri kafa kafaya verdiler, koalisyon kurdurmadılar. TBMM Başkanı ve TBMM’nin görevlerini engellediler. Bu kısa sürede MHP üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. 7 Hazirandaki oylarımıza sahip çıkalım ve üzerine ekleyelim. Oylarımıza sahip çıkalım. Ağzından Türk Milleti çıkmayanlar insanlar bizden olamazlar. Ülkenin MHP’ye ihtiyacı var. 1 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanlarına darbe vurma adına çok önemlidir.”

MHP Hedef 2

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek ...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Görev...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Gürbüz, Elbistan Adliyesinde İlçe seç...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ile 1977 seçimlerinde aldığı yüzde 41,38 oy oranıyla 47 yıl sonra sandıktan...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ