Maraşta Haber
Maraşta Haber

Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük: “Hedef; Elbistan Spor’un Başarısıdır”

Gerçekleşen olağan kongre ile Elbistan Spor Başkanlığını görevini büyük fedakârlıklar içinde kabul eden Elbistan ve bölgesinde tanına, saygı duyulan iş adamları arasında yer alan Küçükler Ocakbaşı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kadir Küçük, oluşturdukları yeni yönetim kurulu kadrosu ile Elbistan Spor’u hak ettiği başarılı günlere taşıyacaklarını söyledi. […]

Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük: “Hedef; Elbistan Spor’un Başarısıdır”

04 Şubat 2015 - 14:47A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Gerçekleşen olağan kongre ile Elbistan Spor Başkanlığını görevini büyük fedakârlıklar içinde kabul eden Elbistan ve bölgesinde tanına, saygı duyulan iş adamları arasında yer alan Küçükler Ocakbaşı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kadir Küçük, oluşturdukları yeni yönetim kurulu kadrosu ile Elbistan Spor’u hak ettiği başarılı günlere taşıyacaklarını söyledi.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Küçükler Ocakbaşı VİP Salonunda ilk basın toplantısını düzenleyerek Elbistan kamuoyuna ve Elbistan Spor camiasına önemli, olumlu ve müjdeli açıklamalarda bulunan Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük, çok zor bir dönemde fedakar yönetim kurulu üyeleri ile ellerini taşın altına sokarak, önemli ve gerekli bir Elbistan Sevdalılığı sergilediklerini belirterek, “Amacımız canımız, her şeyimiz Elbistan Spor’u eski başarılı günlere döndürmek ve hak edilen yeni başarılara ulaşmak için kollarımızı sıvadık. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz halkımızın, kurumlarımızın ve camiamızın desteğiyle arzu edilen başarıya ulaşacaktır” dedi.

Yeni oluşan Elbistan Spor Yönetim Kurulu listesinde yer alan Başkan Kadir Küçük, en zor görevi üstlenirken, Elbistan Spor tarihinde ilk kez bir kadın yönetici olarak yer alan Şule Boynueğri, bu cesareti ile büyük takdir topladı. Ayrıca Hasan Hüseyin Basut, Cuma Alagöz ve Volkan Olgun’n da yer aldığı yönetim kurulu ile gerçekleşen ilk basın toplantısında, ortaya koyulan güven, cesaret ve kararlılık Elbistan Spor için büyük bir kazanç olarak yansıdı.

Basın toplantısında; gerçekleşen kongre, göreve gelişleri, sebepleri, hedefleri ve Elbistan Sporun başarıları için değerlendirmelerde bulunan Elbistan Spor Başkanı Kadir Küçük Elbistan kamuoyuna ve Elbistan Spor Camiasına şunları söyledi:

“Elbistan ve Elbistan Spor sevdalısı olarak, memleketimizin en güzel değerlerinden ve sembollerinden olan futbol kulübümüz Elbistan Spor yönetimine gerçekleşen kongre ile talip olduk.

Bilindiği gibi 2. lig kapılarından dönen, başarılarıyla tüm Elbistan’ın yüz akı olan Elbistan Spor, istenmese de birçok maddi ve manevi olumsuzluklar sonucu Bölgesel Amatör Lige düşerek, mücadelesine burada devam etmektedir. Gelen yönetimler ve yapılan destekler her ne kadar iyi niyetli olsa da Elbistan Spor içinde bulunduğu çıkmaz ve açmazlardan bir türlü kurtulamadı.

Daha önce de ifade ettiğim gibi Elbistan ve Elbistan Spor sevdalısı olarak, yapılan kongrede ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım büyük bir fedakârlık içinde yönetime talip olduk ve kongre neticesinde göreve geldik.

Amacımız canımız, her şeyimiz Elbistan Spor’u eski başarılı günlere döndürmek ve hak edilen yeni başarılara ulaşmak için kollarımızı sıvadık. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz halkımızın, kurumlarımızın ve camiamızın desteğiyle arzu edilen başarıya ulaşacaktır. Elbistan Spor, Elbistan’ın Türkiye’de göz kamaştıran vitrini olacaktır. Fedakâr, uyumlu ve başarılı çalışmalar ile Elbistan Spor’u halkımız ve camiamız ile birlikte başarıların yaşanacağı günlere yelken açtık.

Bugüne kadar Elbistan Spor’a emek veren başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile katkılarını esirgemeyen kurum ve iş adamlarımıza, takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. El ele, gönül gönüle ve omuz omuza çıktığımız yolda hedefimiz her zaman Elbistan Spor’un başarısı olacaktır. Bugünden itibaren yeni bir sayfa açtık. Güzel ve başarılı günlere ulaşmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız.

Elbistan Spor’u başarıya ulaştırmak ve mazideki güzel değerleri yeniden yaşamak adına çıktığımız bu yolda bu kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Her şey vazgeçilmez sevdamız Elbistan ve Elbistan Spor içindir. Elbistan kamuoyuna ve Elbistan Spor camiasına bu kongre ve yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımızla.”

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ