Maraşta Haber
Maraşta Haber

Akgemci; Sağlıklı Gençlik, Sağlam Bir Gelecektir

Akgemci; Sağlıklı Gençlik, Sağlam Bir Gelecektir MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan, Kahramanmaraş Gençlik Hareketi Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundular. Kahramanmaraş Gençlik Hareketi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Keçe ve dernek üyeleriyle sohbet eden Akgemci ve Temizkan, fikir alışverişinde bulundular. […]

Akgemci; Sağlıklı Gençlik, Sağlam Bir Gelecektir

25 Şubat 2014 - 16:19A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Akgemci; Sağlıklı Gençlik, Sağlam Bir Gelecektir

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan, Kahramanmaraş Gençlik Hareketi Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundular.

Kahramanmaraş Gençlik Hareketi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahir Keçe ve dernek üyeleriyle sohbet eden Akgemci ve Temizkan, fikir alışverişinde bulundular.

TEMİZKAN’DAN STK’LARA BİNA SÖZÜ

Temizkan, Yaptığı konuşmasında; kendisinin de yıllarca Ziraat Mühendisleri Odasında başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlatarak, STK’ların yaşadığı sorunları, sıkıntıları, neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini söyledi.

Seçildiğinde hedefinin STK’lar için ortak kullanım alanları oluşturmayı planladığını ifade eden Temizkan; “İçerisinde konferans salonları bulunan, toplantıların, sosyal etkinliklerin gerçekleştirilebileceği, tam donanımlı bir STK Merkezini ilçemiz sınırları içerisine yapmayı hedefliyorum. Bu benim içimde bir uhde, inşallah seçildiğimde gerçekleştireceğim” dedi.

AKGEMCİ; STK’LAR AYAKTA KALMALI

Prof. Dr. Akgemci ise yaptığı konuşmasında, STK’ların önemine değinerek, gelişmiş ülkelerde yerel yönetimlerin STK’ları desteklediğini, bizim ülkemizde STK’lara sahip çıkılmadığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Dernekler, odalar, bir örgütlenmedir. Belli bir kitlenin oluşturduğu büyük güçtür. Bir kentin gelişmesinde STK’ların önemi tartışılmaz.

Ancak bizim şehrimizde bakıyoruz, hala yer sorunları var, daha da acısı bazıları elektrik, su, telefon faturalarını yatıramıyorlar. Gelişmiş ülkelerde yerel yönetimler STK’ların ayakta kalması için destek sağlıyorlar. Olması gereken de bu.

İnşallah biz seçildiğimizde bu sorunları gidereceğiz. Yusuf Başkanımda tam donanımlı bir merkez sözü verdi. Bende kendisinin sözünün arkasındayım.

Her zaman söylüyorum, şehrimizin en zayıf yanı iş dünyası ile bürokrasi ile STK’larla bir araya gelinip ortak hareket edilememesi. Biz bunu yapacağız. Kentimizde bulunan bütün dinamiklerle bir araya gelip hep birlikte çalışacağız. Herkes fikrini ortaya koyacak. Yoksa başarı elde edilemez” dedi.

Dernek Başkanı Tahir Keçe, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, özellikle madde bağımlısı gençlerin sayısının arttığına ve buna çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

AKGEMCİ; SAĞLIKLI GENÇLİK, SAĞLAM BİR GELECEKTİR

En önemli konunun gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının altını çizen Akgemci; “Kuracağımız merkezlerle gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda hayata hazırlayacağız. Sağlam gençlik, sağlıklı bir gelecek, sağlık bir şehir demektir.

Diğer yandan, madde bağımlısı ve sokak çocuklarımızla ilgili ise; ilgili dernek ve birimlerle yapacağımız koordineli çalışmalar neticesinde tedavileri yaptırılarak topluma kazandıracağız. Bu bir kanayan yaradır. Yara tedavi edilmezse kangrene dönüşür, kesilmek zorunda kalınır” dedi.

Akgemci ve Temizkan’a ziyaretlerinde Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcı Saadet Yangın Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

1 (3) 3 (4) 4 (4)

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştu Belediye Başkanı Mahçiçek, LGS’de ilk 25...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) derece ...

Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti Sultangazi Spor Şenliği’nde gösteri maçı...

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spo...

Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor Aşırı takım sevgisi sağlık sorunlarını b...

2014 Dünya Kupası sırasında Brezilyalı seyircilerle gerçekleştirilen araştırmada takımlarına aşırı bağlı taraftarların canlı maç izlerk...

Milli karateciler spor severlerle bir araya geldi Milli karateciler spor severlerle bir ar...

2020 Tokyo Olimpiyatları öncesinde müsabakalara hazırlanış aşamaları ve unutulmayan anıların konuşulduğu organizasyona katılan Kağıthan...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu (ŞAGO) Matematik Yarışması Sonuçlandı Şehit Ahmet Gülbahar Orta...

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Şehit Ahmet Gülbahar Ortaoku...

Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ