Maraşta Haber
Maraşta Haber

Rekor Eğitim Kurumlarının Yılsonu Etkinliği

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu – Özel Rekor Eğitim Kurumları düzenlediği yılsonu etkinliği kalitesiyle göz doldurdu. Sunuculuğunu Türkçe öğretmeni Neslihan OKTAY’ın yaptığı, Necip Fazıl Kültür Merkezindeki yılsonu etkinliği programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  “Saygı Değer Kaymakamım, Saygı Değer İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Şube Müdürüm, Kıymetli Misafirler, Basınımızın Seçkin Mensupları, Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Yıl Sonu […]

Rekor Eğitim Kurumlarının Yılsonu Etkinliği

19 Mayıs 2015 - 23:06A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu – Özel Rekor Eğitim Kurumları düzenlediği yılsonu etkinliği kalitesiyle göz doldurdu.

Sunuculuğunu Türkçe öğretmeni Neslihan OKTAY’ın yaptığı, Necip Fazıl Kültür Merkezindeki yılsonu etkinliği programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 “Saygı Değer Kaymakamım, Saygı Değer İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Şube Müdürüm, Kıymetli Misafirler, Basınımızın Seçkin Mensupları,

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Yıl Sonu Programı’na teşriflerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, saygılar sunarım.” Diyerek açılış konuşmasına başlayan okul müdürü Nihat Belkıran konuşmasını daha sonra şöyle devam etti:

 “ Saygı değer misafirlerimiz, okulumuzda eğitim-öğretim gören her öğrenci, değişen dünya koşullarına uyabilen, kendisini ifade edebilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, kendisiyle, tüm insanlarla ve en önemlisi devletiyle barışık yaşayabilen, her türlü modern bilgiyle donatılmış, öz güveni yüksek, kişilikli, dürüst, saygılı, hoşgörülü bir birey olarak yetiştirilmektedir. 

Saygı değer misafirlerimiz, Rekor Eğitim Kurumları, öğrencisi ile, öğretmeni ile velisi ile büyük bir ailedir. Okulumuzda veli-öğretmen-öğrenci diyaloğuna çok önem verilmektedir.  Sevgi ve saygıya dayalı eğitim anlayışı ön plandadır. Öğrencilerimiz sık sık deneme sınavları yapılarak sınav kaygıları en aza indirilmeye çalışılmaktadır. Velilerimiz ve öğrencilerimiz “Aile içi iletişim” “Sınav kaygısı” “Nasıl Başarırım” “Ders Çalışma Yöntemleri” konularında bilgilendirilmiştir. Geçen yıl okulumuzu bitiren 44 öğrencimizden 12’si Fen Liselerine, 28’i Anadolu Liselerine, 2’si Sosyal Bilimler Liselerine, 2’si Anadolu Sağlık Meslek Liselerine yerleştirilmiştir. 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde yapılan 1.Ortak Sınavlara giren 34 öğrencimizden 27’si dersler bazında Türkiye Birincisi olmuştur. 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılan 2.Ortak Sınavlara giren öğrencilerimizle yapılan değerlendirmede 1.sınavdan daha iyi olduğu tespit edilmiştir.  Çok çalışarak sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz en güzel okullara yerleşmeyi fazlasıyla hak etmişlerdir. Her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyorum.

Saygı değer misafirlerimiz, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara da önem vermekteyiz. Bu öğretim yılında Türkiye geneli yapılan resim yarışmalarına katılan öğrencilerimiz bisiklet, madalyalar ve başarı belgeleri almıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarına katılan öğrencilerimiz İl Geneli dereceler almıştır. Yüzmede Eceay ÖZ isimli öğrencimiz dört dalda altın madalya alarak yarı final yarışmalarına katılacaktır. Okullar arası satranç yarışmasında Hakan Eren UFAKŞEKER isimli öğrencimiz İl 2.si olmuştur. Yıldız kızlar Basketbol Takımı İl 3.sü olmuştur. Okulumuz Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır. Kasım ayında 41 öğrencimize Ankara Gezisi (Anıtkabir, Eski Türkiye Büyük Millet Meclisleri, Yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ankara’da  aslına uygun olarak yapılan Atatürk’ün Doğduğu Ev gezdirildi.) Şubat tatilinde 40 öğrencimize Antalya/Boğazkent-Belek Sherwood Dreams Resort Hotelde bir haftalık kamp yaptırıldı. 

 Saygı değer misafirlerimiz, tecrübeli ve deneyimli kadromuzla, yarınların büyükleri olacak sevgili öğrencilerimiz hem bilgi, hem de güzel davranışlar kazandırılarak ileriki öğretim hayatına hazırlanmaktadır. Okulumuzun kısa zamanda aranan okul haline gelmesinde en büyük pay Öğretmen Arkadaşlarımındır. Tüm Öğretmen Arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

 Saygı değer misafirlerimiz, az sonra öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programı izleyeceksiniz. Şimdiden yavrularımızın yapacakları hataları hoşgörü ile karşılayacağınızı umuyor, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime, velilerime teşekkür ediyorum.

Sözlerimi Büyük Önder Ulu Atatürk’ün bir sözü ile kapatmak istiyorum. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Dedi.

Bu konuşmadan sonra öğrencilerin yıl sonu gösterileri başladı ve sırasıyla şu etkinlikler gerçekleştirildi:

Koro – 5/A-5/B sınıfı, Dans Gösterisi – Kovboy Dansı – Ana Sınıfı , Oratoryu – Meslekler – 6/B Sınıfı, Dans Gösterisi – Yatcaz Kalkcaz – 2/A Sınıfı, İngilizce Koro – 7/B Sınıfı, Monolog – Renkler-Dersler-Meyveler – 1/A Sınıfı, Kafkas Gösterisi – 3/A Sınıfı, Oratoryu – Atatürk – 7/A Sınıfı, Halk Oyunları Gösterisi – Zeybek – 4/A Sınıfı, Tiyatro Gösterisi – Anıların Konferansı – 6/A Sınıfı, Başarı  Plaketlerinin Verilmesi ve kapanış.

Rekor Eğitim Kurumlarının Yılsonu Etkinliği programına, Dulkadiroğlu Kaymakamı :  Mehmet TÜRKÖZ, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü : Halil İbrahim ÇOLAKKADI, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü: Mekser AKGÜN, Oniki Şubat Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü : Ahmet BEKERECİ, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü: Yılmaz BOZDERE, Okul-Aile Birliği Başkanı : Doğan KÖKSAL,  Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri : Fevzi KIRAÇ – Mehmet Ali DOĞRU, Abdullah ÜNLÜ – Tülin ALOĞLU, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı : Hasan KAYA, Kurucu Temsilcisi : Feleknaz KAYA  BAŞARAN , Okul Müdürü : Nihat BELKIRAN, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Geceye Katılan Öğretmenler ise şu şekilde oldu.

1-            Ali TÖRER  1/A Sın.Öğrt.

2-            Mustafa TURUNCU  2/A Sın.Öğrt.

3-            Emine SERİN  3/A Sın.Öğrt.

4-            Gülsen ERDOĞAN  4/A Sın.Öğrt.

5-            Hatice KURT  Anası.Öğrt.

6-            Neslihan OKTAY  Türkçe Öğrt.

7-            Gülşah AKBOĞA  Türkçe Öğrt.

8-            Fatma BELİCE   Matematik Öğrt.

9-            Enver ARSLAN   Matematik Öğrt.

10-         Elif Merve YILMAZ  Fen ve Tek.Öğrt.

11-         Leyla AKPINAR   Sosyal Bil.Öğrt.

12-         Şıho TURKAK  Sosyal Bil. Öğrt.

13-         Tuğba ATEŞ  İngilizce Öğrt.

14-         Elif ÇEVLİK   İngilizce Öğrt.

15-         Ali GÖKTÜRK   Beden Eğt.Öğrt.

16-         Aysun UÇAR  Müzik Öğrt.

17-         Mehti KALUMAN   Din Kültürü Öğrt.

18-         Fatma ŞAHİN  Rehber Öğrt.

Foto_Gerçek_Rekor_çekimleri (15) copy

Foto_Gerçek_Rekor_çekimleri (1) copy Foto_Gerçek_Rekor_çekimleri (14) copyFoto_Gerçek_Rekor_çekimleri (10) copy

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinli...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zenginleştirilmeesi Projesi” kapsamında okul bahçesinde güzel ve anlamlı bi...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrenciler...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Jandarma Trafik ekiplerince  Trafik kuralları anlatıldı....

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden mu...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan YORULMAZ tarafindan ,7 sınıf öğrencilerden oluşan drama öğrencileri 12 Mart...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymu...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokullararası 1. ve 2. Sınıflar arsında yapılan  “İstiklal Marşımızı Okuyo...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

318. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 318. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İslâmın beş şartı, Rabbim sorucu Bıkıp usanmadan tutsak or...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ