Elbistan  MHP  Kadın Kolları Başkanlığı, yaklaşan seçimler öncesinde etkin ve kapsamlı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal ziyaret ve paylaşım güzellileri ile takdir toplayan MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı, Nuri Taphasanoğlu Huzurevi ve Özel Hastaneleri ziyaretleri ile göz doldurdu.

                MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Selda Koyuncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri anlamlı ziyaretler durağının ilkinde Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevinde yaşlı gönül dostları ile bir araya geldi. Oturma ve dinlenme salonunda yaşlı çınarlarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulunan MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı Üyeleri, ziyaret anısına huzurevi misafirlerine çeşitli hediyeler sundular, gönül aldılar.

                Nuri Taphasanoğlu Huzurevinde odalarında istirahat etmeyi tercih eden yaşlıları da odalarında ziyaret eden MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Selda Koyuncu ve beraberindeki üyeler, gözlerden uzak yalnızlıklara bir dirhemde olsa ortak oldular.

                MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ziyaretler serisinin ikinci durağında ise Özel Yaşam Hastanesi vardı. Başkan Selda Koyuncu ve beraberindeki heyet Uzm. Dr. Ulvi Özsoy’u, hastane personelini ve odalarda bulunan hastaları ile yakınlarını ziyaret ederek karanfil ikramında bulundular. Özsoy ve hastane personeline çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular. Tedavi altında olan hastalara ise acil şifalar temenni ettiler.

                Ziyaretlerin üçüncü ve son durağında ise Özel Nehir Hastanesi yer aldı. Başkan Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri hastane yetkilileri, çalışan personeli ve hastalara karanfil takdim ettiler. Yetkililere başarılar dilediler. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunarak karanfil ile ziyarete güzel değerler kattılar.