6 Şubat Depremleri Sonrasında Öğrencilerin Psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak maksadıyla Elbistan Şehit Er Ali Beyaz İlkokulu ile  iletişime Geçen Antalya Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülin Dumlu Kaygusuz tarafından başlatılan proje kapsamında öğrencilerin resimleri ressam ve çizerler tarafından çizilerek okula ulaştırıldı.

HABERE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=yBmGv-7HtAc

 

Gelişmeler şu şekilde olsu: Elbistan Şehit Er Ali Beyaz İlkokulu tarafından öğretmen ve öğrencilerin fotoğrafı çekilerek, Antalya Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Tülin Dumlu Kaygusuz ‘ a gönderildi. Daha sonra Türki’yenin dört bir yanından çizerler bir araya gelerek   17 Öğrenci ve Öğretmenin  çizilen portre resimleri çocuklara ulaştırılarak onların sevinç içerisinde bu duyguyu yaşamaları sağlandı

 

Okul yönetimince bu güzel çalışma için şu ifadeler yer verildi ” Yapılan bu çalşma öğrencilerimizi, velilerimiz ve bizler çok mutlu etmiştir. Proje kapsamında Başta Tülin Öğretmenimiz olmak üzere projede emeği geçen tüm çizerlere Şehit Er Ali Beyaz İlkokulu Ailesi olarak Teşekkür ederiz…” denildi.