Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, beraberinde Onikişubat İlçe Milli Eğitim Vekili M.Ali Kaya,  şube müdürü Ahmet Akküncü ile Onikişuabat Şehit Ali Rıza İşbilir Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan TYT deneme sınavının akışını izlemek için  Şehit Ali Rıza İşbilir Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Betül Kıınç’tan okulla genel bilgiler aldı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman şeref defterine ziyaretle ilgili düşüncelerini yazdı ve şu ifadelere yer verdi:

 

 

“İlimizin güzide ve kıymetli liselerinden birisi olan ve özellikle deprem sürecinde çok sık ziyaret ettiğim ve her gelişimde memun olarak ayrıldığım Şehit Ali Rıza İşbilir Anadolu lisemizi il geneli yapılan sınav dolayısıyla tekrar ziyaret ettim.

Daha okula girerken okuldaki kurumsallığı ve temizliği fark etmemek mümkün değil. Bu kaliteyi ve kurumsallığı oluşturan bir hanım elini ve anne titizliğini okuldan esirgemeyen Betül hanım başta olmak üzere okulumuza destek veren tüm öğretmenlerimizi. ‘ iyi insan yetiştirme devamında kolaylıklar diliyorum, her birisine gönülden teşekkür ediyorum ,.

Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan bu güzide  okulumuzdan nice güzel  adamlar çıkarmak temennisiyle…”

15 Mayıs 2024 Yusuf Kahraman

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü