Büyük Birlik Partisi ile kurdukları  çatısı ile seçimlere girecek olan Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Haşim Yanar, Ömer Polat ve Ahmet Hocaoğlu, gezi ve ziyaret serisini kız kesmeden sürdürüyor. Kahramanmaraş Merkez ve ilçeleri ile köylere ziyaretlerde bulunan Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvkili Adayları, gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

                Milli İttifak olarak aynı çatı altında buluşan ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde giren Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisinin ortak milletvekili adayları gezi ve ziyaretlerde dur durak bilmiyor. Saadet Partisi adına seçimlere giren Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Haşim Yanar, Ömer Polat ve Ahmet Hocaoğlu, sivil toplum örgütleri, il merkez, ilçeler ve köy ziyaretleri ile vatandaşlardan destek istiyorlar.

                TES İŞ Afşin-Elbistan Şubesini ziyaret eden Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Haşim Yanar, Ömer Polat, Ahmet Hocaoğlu, MKYK Üyesi İbrahim Alagöz ve partililer ile birlikte bilgi alışverişinde bulunarak sendikal ve  işçi sorunları hakkında bilgiler aldılar. Yapılan karşılılı sohbette 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin önemine dikkat çeken Saadet Partisi Milletvekili Adayları, partilerine destek istediler.

                Sivil  toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine köy gezilerinide ekleyen Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Haşim Yanar, Ömer Polat ve Ahmet Hocoğlu, seçimlerde partilerine destek olunması konusunda karşılıklı sohbetlerde bulundular. Kendilerine gösterilen sıcak ve samimi ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.