İçinde boyama kitabı, boya kalemleri ve sürpriz yumurta bulunun çocuk kiti, miktarına bakılmaksızın haftanın iki gününde alışveriş yapan herkese ücretsiz verildi.

Ziyaretçilerine alışverişten daha fazlasını sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ”Çocuk kiti” kampanyasını çocuklar çok sevdi. ”Alışveriş sizden çocuk kiti bizden” sloganıyla gerçekleştirilen kampanya sonunda çocuklar hediyelerini sevinçle aldı. İçinde boyama kitabı, boya kalemleri ve sürpriz yumurta bulunun çocuk kiti, miktarına bakılmaksızın haftanın iki gününde alışveriş yapan herkese ücretsiz verildi.

İl merkezinin yanı sıra Osmaniye, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya ile çevre ilçelerin de çekim merkezi olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kampanyasının çocuk kiti hediyelerini yine çocuklar teslim aldı. Çocukların bu mutluluğu onları izleyen ailelerini de mutlu etti.

Kampanyaların biri biterken diğerinin başladığı Piazza’da, ziyaretçileri bundan sonra hangi sürprizlerin beklediği ise merak konusu oldu.