Kaymakam Gül: “Daha Başarılı ve Kapsamlı Hizmet Vereceğiz”

Uzun yıllar Ekinözü Belediyesine ait binada hizmet veren Ekinözü Kaymakamlığı ve birçok resmi kurum aynı çatı altında buluşarak yeni Ekinözü Hükümet Konağında hizmete başladı. Taşınma tüm kurumların aynı çatı altında buluşmasını değerlendiren Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, “Vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli, hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekinözü için çok önemli bir yatırım olarak değerlendirilen Ekinözü Hükümet Konağı, hizmete başladı. Resmi açılışı ileriki bir tarihte yapılacak olan Ekinözü Hükümet Konağı hakkında yerel medya çalışanlarına ve yetkililerine özel bir davet vererek ağırlayan Kaymakam Fatih Gül, çalışmalar, hizmetler ve yeni konak hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ekinözü Hizmet Konağında daha sağlıklı, birleşik ve verimli hizmetler sunulacağını ifade eden Kaymakam Fatih Gül, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Yeni hükümet konağına kaymakamlık olarak taşındık. Binamızın hayırlı olmasını, ilçe halkına kaliteli ve güzel hizmetlerin sunulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Uzun yıllar belediyemizin hizmet binasında kaymakamlık birimlerimiz hizmet vermişti. Tarım Müdürlüğü, Müftülük, Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğümüz ise belediye hizmet binasının dışında kalan kurumlarımızdı.

Mevcut binamıza Sağlık Müdürlüğümüz haricinde diğer genel idare birimlerinin tamamı taşındı. Belediyemiz mevcut binasında hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Müdürlüğümüz ise hastanenin bulunduğu binanın üst katında hizmet verecek.

Genel idare hizmetlerindeki birimler buraya taşındı. Yeni binamızda hizmet verecek. Bazı küçük eksikliklerimiz bulunuyor. Hizmetin sunumuna etki edecek bir sıkıntımız bulunmuyor. Eksiklikleri gidererek, vatandaşımıza etkin ve verimli hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

Değerlendirmelerin ardından basın mensupları ile günün anısına makamda hatıra fotoğrafı çektirildi.  Kaymakam Fatih Gül tarafından gazete çalışanlarına meşhur Ekinözü Tava ikram dildi