Bir süre önce kurulmasına rağmen etkin ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Elbistan Fenerbahçeliler Derneği (EFBD) Başkanı Rıdvan Perktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, Fenerbahçeli Futbolcuların imzalarının bulunduğu orijinal formayı hediye ederek, anlamlı bir jestte bulundular.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret eden Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Rıdvan Perktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fidan Aksu, Seyit Özkanlı, Recep Çevik, Av. İhsan Kılıç, Muharrem Dedeler ve Kuddisi Tasalı Kahramanmaraş’ın plakası olan  46 sırt numaralı, futbolcuların imzasının bulunduğu  orijinal Fenerbahçe forması hediye ettiler.

Dernek Başkanı Rıdvan Perktaş, yeni kurulan derneklerinin tanıtımını yapmak amacıyla Kaymakam Tuncay Akkoyun’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Dernek yönetimine başarılar dileyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’da, “Sporda centilmenlik ön planda olmalıdır. İnsanlar arasındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesi ve tesisinde de taraftar derneklerinin rolü küçümsenemez. Ziyaretiniz ve forma jestinin için teşekkür ediyorum” dedi.