Eğitimcilerden şehit ailelerine ziyaret

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk başkanlığında bir grup eğitimci Kurban Bayramı arifesinde bazı şehit ailelerini ziyaret etti.

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk, Öğretmenevi Müdürü Zekeriya Kahveci, Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozdere, Şehit Fatih Gök İlk ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Turan Yıldır, Öğretmenevi personelleri Hanifi Çalık ve Ahmet Avcıdan oluşan bir grup eğitimci ilk ziyaretlerini Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda şehit olan piyade uzman onbaşı Fatih Gök’ün eğitim camiasından emekli babası Durdu Mehmet Gök ve ailesine gerçekleştirdi.

 

 

Eğitimciler 2. ziyaretleri ise, öğretmenliğinin en verimli çağında, henüz 10 yıllık öğretmenken görev yaptığı Pazarcık ilçesine bağlı Cennetpınarı köyünde hain teröristlerin saldırısı sonucu 28 Mart 1990 tarihinde şehit edilen 2 çocuk babası Hanifi Çakallıoğlu’nun eşi Tülay hanım ve oğlu Muhammet Hanifi Çakallıoğlu’na oldu.

 

 

 

 

 

Eğitimciler ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’ın selam ve temennilerini ileterek şehitlerimizin unutulmadığı, acılarını paylaşmak amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, her zaman yardıma hazır olduklarını ve bayramlarını kutlamak için burada olduklarını ifade ettiler.

 

Şehit aileleri de bu ziyaretten ve hatırlanmaktan son derece mutlu olduklarını belirttiler.