İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan ve Şube Müdürü H.Hasan Kozan, 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören öğretmen Levent Konuş’u ziyaret etti.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Şube Müdürü H.Hasan Kozan, Öğretmenevi Müdürü Zekeriya Kahveci, merkez Fatih İlkokulu müdürü Ahmet Purkaya ve Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Fatma Bodur bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ve halen tedavisi devam eden merkez Akçakoyunlu İlkokulunda görevli ana sınıfı öğretmeni Levent Konuş’u evinde ziyaret ederek kendisinden rahatsızlığı hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğini, ameliyat hazırlığı içerisinde olduğunu belirten Öğretmen Levent Konuş, hatırlanmış olmasının kendisini çok duygulandırdığını ve bu ziyaretin ameliyat öncesi moralini yükselttiği belirterek teşekkür etti.

Müdür Alkan ve beraberinde ki eğitimciler öğretmene acil şifalar dileyerek her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdiler.