Maraşta Haber
Maraşta Haber

Tesettür Otel

Tesettürlü bayanların rahat etmelerine yönelik birçok detayın düşünülüp hizmet olarak sunulduğu tesettür oteller, aynı zamanda muhafazakâr yaşamayı kendine uygun gören kişiler için de geçerli tatil yerleridir. İslam dininin kadınlara emrettiği tesettürü tatilde de yerine getirmek ve haram olan yasaklardan uzak durabilmek adına alkolün olmadığı ve herkesin aynı ölçülere dikkat ettiği otellerde islami tatil yapmak daha […]

Tesettür Otel
Bu yazı advertorialdir.

06 Nisan 2016 - 23:28A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Tesettürlü bayanların rahat etmelerine yönelik birçok detayın düşünülüp hizmet olarak sunulduğu tesettür oteller, aynı zamanda muhafazakâr yaşamayı kendine uygun gören kişiler için de geçerli tatil yerleridir. İslam dininin kadınlara emrettiği tesettürü tatilde de yerine getirmek ve haram olan yasaklardan uzak durabilmek adına alkolün olmadığı ve herkesin aynı ölçülere dikkat ettiği otellerde islami tatil yapmak daha kolaydır. Bu sebeple Türkiye’nin birçok yerinde ve Avrupa’da alkolsüz oteller dâhilinde hizmet veren birçok tatil üzerine rezervasyon yaptırmak mümkündür.

İslami Tatil İçin Nelere Dikkat Edilmeli?

Her zaman İslam kurallarına dikkat eden kişiler aynı hassasiyeti tatile çıkarken de göstermektedir. Bu noktada otel seçimi ve İslami otellerde bulunması gereken özelliklere gibi detaylar, muhafazakâr tatil yapmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken konulardır. İlk başta alkolün kesinlikle olmadığı tesettür oteller ilk sırada yer almalıdır. Diğer yandan birçok muhafazakâr otellerde olan bay bayan havuz yerlerinin ayrı yerlerde olması gibi imkânları sunabilen oteller tercih edilmelidir.

Tesettür Otellerde Olması Gereken Özellikler

Adından da anlaşılacağı üzere, tesettürlü bayanlara yönelik hizmetleri olan ve onların rahatı için entegre edilmiş oteller, tesettür otellerin başlıca özellikleri arasında olmalıdır. Yabancı gözlerin olmadığı bir yerde tatil yapmak isteyen tesettürlü bayanlar için otel içinde kadınlara özel olarak ayılmış birçok yerin olması gerekiyor. Havuzu, plajı, hamamı ve saunası gibi birçok dinlendirici tatil etkeni, muhafazakâr tatil anlayışı içinde olanları da kapsamalı ve bu doğrultuda tatil yapabilmek imkânı bulunabilmelidir.

Tatil turizminin de önemli bir gerekliliklerinden biri haline gelen tesettür oteller, Müslüman olan yabancı turistlerin ülkemizde tatil yapmalarını sağlamak için beklentilerini bu doğrultuda karşılamak gerekir. Ülkemizde yabancı muhafazakâr tatilcilerin ağırlanmasının yanı sıra, yurt dışında islami tatil yapmak isteyenler içinde birçok ülkede tesettür oteller hizmet vermektedir.

Yurtdışı Tesettür Oteller Tatil Fiyatları

Firmaların erken rezervasyon ve diğer pek çok müşterilerine sunduğu imkânlar ile yurt ışında tatil yapmak hayal olmaktan öte, gerçeğe dönüşmektedir. Bu noktada alkolsüz otellerde konaklayıp, muhafazakâr değerler çerçevesinde tatilini planlamak isteyenler için birçok seçenek bulunuyor. Alkol satışının olmamasının yanı sıra, namaz ibadetini yerine getirmek isteyenler için mescitler ve kıble gösterici düzenlemeler pek çok tesettür otellerin genel özellikleri arasındadır.

 

Günümüzde artık yurt dışı tatil fiyatları gözde büyütülen kadar fazla olmamaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri olarak, tatil turlarındaki çeşitlilik, farklı kampanya ve indirimlerle yurtdışındaki İslami tatili imkânlar dâhiline getirmektedir.

Yurt İçi Tesettür Oteller Tatil Fiyatları

Yorucu ve yoğun geçen bir yıl için de kısa molalar verebilmek adına, tatil herkesin kaybettiği enerjisini yeniden toplamak için gerekli olan şeylerden biridir. Birçok işe aynı anda koşturmak zorunda olan bayanlar içinde aynı durum söz konusu iken, tesettürlü bayanları unutmayan İslami otellerdeki tatil fiyatları birçok kişinin merak ettikleri arasında yer almaktadır.

Genellikle günlük konaklama fiyatı baz alınarak belirlenen otel fiyatları oldukça makul şartlar altındadır. Diğer yandan erken rezervasyon gibi müşteri lehine olan avantajlar da fiyatların son derece ekonomik olmasına neden olmaktadır. Bu sebeple ani verilmemiş tatillerin dışında, uzun süreçte karar alınacak tatiller için alkolsüz otellere erken rezervasyon yaptırarak birçok fırsattan yararlanılmalıdır.

Tesettürlü bayanlar kadar muhafazakâr yaşamaya özen gösteren birçok erkek için de, İslami tatilin değeri oldukça önemlidir. Dinlenip eğlenirken, İslam kurallarının dışına çıkmadığını bilen kişiler, tatilin faydasını daha çok görebilirler. Aksi halde içe sinmeyen bir tatil programı, bir an önce bitsin dedirtecek durumların olması tatilin amacına ulaşmasını önleyecektir.

http://www.helaloteller.com.tr/

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : | Bu yazı advertorialdir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Cam Kavanoz Cam Kavanoz

Yiyecek saklamak için tercih ettiğiniz cam kaplar, hava almadığı sürece uzun süre dayanıklıdır ve özellikle konserve ve benzeri gıdalar...

Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Eve Döndü Yuvalarından Koparılan 4 Aslan Tekrar Ev...

Ukrayna’da bir sirkte sahneye çıkarılan ve performans için kullanılan dört aslan kurtarıldıktan sonra, Tukish Cargo uçağıyla Güney Afri...

Matcha Premium Japanese Satış Matcha Premium Japanese Satış

E-ticaret sektörü özellikle son yıllarda oldukça hız kazanmış ve hemen her gün binlerce sipariş alır duruma gelmiştir. Farklı ürünler i...

Maydonoz Kürü Nedir? Maydonoz Kürü Nedir?

Günümüzde zayıflamak, kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Sağlıksız zayıflama ilaçları ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ