Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Sümer Ortaokulu’ndan Büyük Başarı. Yıldız Kız futbol takımı  inanılması güç bir başarı yakaladı.

Dulkadiroğlu Sümer Ortaokulu 29 Nisan-03 Mayıs tarihlerinde Amasya da düzenlenen Yıldız Kız Futbol Türkiye Yarıfinallerinde grubunda bulunan İstanbul,Ankara,Konya ve finalde ordu takımlarını yenerek adını 22-26 Mayıs tarihlerinde Konya da düzenlenecek Türkiye finallerine yazdırdı.

Takımımız üç (3) yıldır kız futbol takımımız Türkiye yarı finallerinde, erkek takımı ise 5(beş) yıldır  değişik kategorilerinde başarıları bulunuyordu. Takımımız oyuncuları her yıl Milli takım seçmelerine davet edilmektedir. Aynı zamanda takımımız Konya’ da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da şampiyon olduğu zaman Haziran ayında  Hollanda Amsterdam da Türkiyeyi temsil edecektir.

Takımın Kafile başkanı Ayşe Şahinkaya, Takım Hocaları İlimiz Futbol camiasının yakından tanıdığı Beden Eğitimi Öğretmeni Davut Şahinkaya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Jira ,Okul Müdürü Mehmet Sakar isimlerinden oluşmaktadır.