Kahramanmaraş Onikisubat Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu birbirinden güzel eserlerden oluşan Görsel Sanatlar sergisini spor salonunda açarak yüzlerce eserini izleyenler için sergiledi.

Serginin açılış kurdelesi İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Zekeriya Kahveci, Halit Demirtaş, şube müdürleri, Adem Öztürk, Fatih Şeref, Rasmazan Sertpolat, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, okul müdürü İbrahim İleri ve katılımcı okul müdürlerince kesildi. 

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=kzYRfFmDOSQ

 

Sergi açılışında Müzik öğretmeni Esra Aktaş koordinatörlüğünde stajyer öğrencileri ve okulun öğrencileri müzik dinletisi yaptı.
Şehit Ahmet Gülbahar Ortaokulu Görsel sanatlar öğretmenleri Seda Nur Odabaş ve Ekrem Demir öğrencilerin yıl boyu yaptıkları çalışmaları düzenledikleri sergi ile tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin beğenisine sundu. Ayrıca Müzik öğretmenimiz Esra Aktaş, öğrencilerinin tasarladığı enstürmanları sergiledi. Sergide öğrencilerin farklı teknikler kullanarak hazırladıkları çok sayıda eser yer aldı.

Sergide “Görsel sanatların çocuklarin yaratıcı güç ve potansiyellerini eğitmek, estetik düşünce ve bilincini oluşturmak, iş birliği ve yardımlaşmayı , doğruyu seçme ve ifade edebilmeyi , bir işe başlayıp bitirme sevincini tatmayı, üretken olmayı sağladığı için gerekliliği” amaçlanmıştır.

Görsel sanatlar öğretmenleri Seda Nur Odabaş ve Ekrem Demir, Müzik öğretmeni Esra Aktaş ve sergiyi gezenler çalışmaların hazırlanmasında her türlü maddi -manevi desteğini esirgemeyen okul müdürü İbrahim İleri‘ye teşekkür ettiler.