14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde bağımsız aday olarak seçime katılan Kahramanmaraşlı iş insanı Mehmet Sabancı, seçim bürosunu açtı.

Onikişubat ilçesinde yer alan uzun çarşıda bürosunu hizmete alan Sabancı’nın açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MEHMET SABANCININ AÇILIŞ KONUŞMASI VE KATILANLARIN FOTOĞRAFLARI

https://www.youtube.com/watch?v=4uO5RD-VA_w

 

Mehmet Sabancı burada basın mensuplarına açıklamada bulunarak şehrin gelişmesi için hep beraber çalışacağız diyerek açıklamsını şu sözlerle tamamladı:

 

“Allah nasip ederse, biz bu harekete kahramanlar hareketi demiştik. Ama ilaveler oldukça, zaman ilerledikçe bir şey daha diyorum ben. Burası Maraş’ın Aslanları harekâtına dönüyor. Kahramanmaraş’ın Aslanı nasıl kükrediğinde ses verirse bizim hemşerilerimiz, bizim çemberimizde bizi tanıyan, veya onların bir miktar dışarısında ki çember, gittikçe bir suya taş atıp ta dalga dalga büyüyen, kükreyen Aslanlar oluyor.

Allah razı olsun hemşerilerimizin bu konuda ki vicdanın sesi, vicdanın sesine ayak uyduran bir kamuoyu bizimle beraber yol yürüyor, Allah nasip ederse. Bu şehir kendinin seçtiği isimler içerisinde bir sıkıntı yaşadı, bu sıkıntılara ilaç gibi derman olacağız inşallah. Bir yeni modelle, farklı bir modelle, birlikte yönettiğimiz bir modelle , enaniyetsiz, kibirsiz, Muhammedi bir ahlakla, şerefle, haysiyetle yürüyen bir yönetim modeli oluşturacağız, inşallah.

Sonunda şunu diyecekler Allah Allah Milletvekilliği buysa bu zamana kadar milletvekilleri neymiş dedirtecek çok farklı kardeşlik üzerine kurulu, paylaşım üzerine kurulu bir modelle kahramanmaraş’a hizmet edip yöneteceğiz.” dedi.