Kahramanmaraş Öğretmen Akademileri – Yönetici Akademisinin bu haftaki konuğu 18.06.2014-2522166 Sayılı Bakanlık Kararnamesiyle 07 Temmuz 2014 Pazartesi günü Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan ve 12 Kasım 201 8 tarihi itibariyle ilimizden ayrılan ayrılan, eğitimcilerin gönlünde güzel izler bırakan Mehmet Emin Akkurt oldu. Akkurt önceki çalışma arkadaşlarıtla hasret te giderdi.

HABERE AİT VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKLERE TIKLAYIN

FOTO VİDEO: https://www.youtube.com/watch?v=GsMMIAejAjY  

VİDEO: https://studio.youtube.com/video/WPXEfthlx5Y/edit

 

Mehmet Emin Akkurt,  “Okuldaki İnsan Kaynaklarının Yönetimi ” konulu konferansına 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü  saat: 14.00 te Suzan ve Abdulhakim Bilgili toplantı salonunda başladı. Konferansa geniş katılım oldu. Özellikle İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ail Kaya,  Eğitim Müfettişler Başkanı Fevzi Küçük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl ve İlçe Şube Müdürleri, Okul yöneticileri ve öğretmenler konferansı ilgiyle dinlediler.

Mehmet Emin Akkurt, yöneticik hayatında yaşadığı, her yöneticinin de karşılaşabileceği ilginç ve önem arz eden olyları uygun bir dille anlattı. Dinleyenleri zaman zaman güldürdü, zaman zaman düşünceye sevketti. Verimli bir konferansın sonunda günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, tarafından hediye takdimi yapıldı ve fotoğraflar çekildi. Birlik ve beraberlik görüntüleri sergilendi.