TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde güzellik ve saç bakımı hizmetleri bölümünde görev yapan öğretmen Özkan KAYA okulu adına” Dünya Engelliler Haftası” münasebetiyle Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerine saç bakım hizmeti gerçekleştirdi.

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=gQ-ZuMWcKL8

 

Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Hüseyin Benli “Sevgi’nin aşamayacağı engel yoktur.” Saç ve Güzellik öğretmeni Özkan Kaya engelliler günü dolayısıyla Dulkadiroğlu Özel Eğitim okulunda, eğitim gören özel çocuklarımızla bir araya gelerek. Meslek mensupları ve meslek öğrencileri ile onlar için kuaför ve bakım hizmeti sundular. Bugün bir kez daha anladık ki “Eksik olan her şeyin ilacı sevgidir”. birbirimize anladığımızda engeller ortadan kalkar. dünya herkes için daha yaşanılabilir ve daha huzurlu bir yer haline gelir engelsiz bir yaşam için Dünya engelliler haftası kutlu olsun. Okulumuz adına Özkan Kaya ve öğrencilerine bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu konuda söz alan TOKİ Kazım KARABEKİR MTAL müdürü Aydın KARADUTLU ise Gönüllerince eğlenme fırsatı bulan özel öğrencilerimizin bu anlamlı gününde “Engellerin sevgiyle aşıldığı bir dünya diliyorum”. Dedi

.