Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğine ve Kapıçam Mezarlığı deprem şehitlerine ziyarette bulundu.
Ziyarette, Vali Ünlüer ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabrine karanfil bırakıp dua ettiler.
HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN
Bayramlaşma törenine, Vali Mükerrem Ünlüer’in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, İrfan Karatutlu, Zuhal Karakoç Dora, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlarımız katıldı.
Daha sonra Valilik Koordinasyonunda Kurban Bayramı münasebetiyle Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Vali Mükerrem Ünlüer, protokol mensupları ve Kahramanmaraşlılarla bayramlaştı.
Geleneksel bayramlaşma programına katılan vatandaşlara  teşekkür eden Vali Ünlüer, Kurban Bayramı’nın birliğimizi, beraberliğimizi ve kard.eşliğimizi daim kılması dileğinde bulunarak, bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Birlik ve beraberlik havasının hâkim olduğu programda şehir protokolü ve vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Fırat Görgel, “Kurban Bayramı’mızın ilk gününde şehir protokolümüz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik, bayramlaştık. Hamdolsun her zamanki gibi şehrimizde birlik ve beraberlik havası hâkim. Tabi bu bayramda da sevincimiz buruk, neşemiz gölgeli. 6 Şubat’ta kaybettiğimiz canlarımızın acısı hala içimizde. Bu vesileyle deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Tabi Filistin’de, Gazze’de yaşanan olaylar da bizleri derinden üzüyor. Filistin’de yaşanan soykırımın bir an önce son bulması için dua ediyoruz. Dualarımız, desteğimiz Filistinli kardeşlerimizle beraber. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın; şehrimize, aziz milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.