Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, yarım asırlık maziye, birkaç dönem kuşağa ve Elbistan halkına hizmet veren Oruçoğlu Stadı’nın yıkılarak yerine yapılacak olan Elbistan Gençlik Merkezi Tesislerinin inşaat alanında inceleme ve denetlemelerde bulundu

Hummalı bir şekilde çalışmaların devam ettiği Elbistan Oruçoğlu Stadı alanında incelemelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan’a bu alanda çok önemli spor tesisleri kurulacağını ve daha kapsamlı gençlik ve spor hizmetlerinin sunulacağını ifade etti.

Hızla devam eden çalışmalar sona erdiğinde, Elbistan Gençlik Merkezi Tesislerinde; tenis kortları, halı saha, voleybol ve basketbol sahaları, atölyeler ile birçok spor donanımı yer alacak. Kaymakam Akkoyun, konu hakkında yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Elbistan Gençlik Merkezi Tesislerinin yapımı yaklaşık bir yıl içinde tamamlanarak gençlerin hizmetine açılacak. Gençlik Merkezinde tenis kortları, halı saha, voleybol ve basketbol sahaları ile atölyeler ve birçok donanım yer alacak. Elbistan Gençlik Merkezi tamamlandığında, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi için her türlü ayrıntı yer alacak. Elbistan için hayırlı olmasını dilerim.”