Kahramanmaraş Piazza AVM’de Bilim ve Sanat Dolu İki Gün!

Kahramanmaraş’ın seçkin eğitim kurumlarından Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezi, 01-02 Haziran 2024 tarihlerinde Geleneksel Bilim ve Sanat Günleri’ni düzenliyor. Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik, Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 – 18:00 saatleri arasında, iki gün bayunca kapılarını açacak.

Etkinlik Programı:

· Açılış Töreni: 01 Haziran 2024, Saat: 14:00

· Akıl ve Zeka Oyunları: Farklı yaş gruplarına yönelik zeka oyunları ile düşünme becerilerini geliştirme fırsatı.

· Bilimsel Deneyler: Çocuklar ve gençler için özel olarak hazırlanmış interaktif bilimsel deneyler.

· Müzik Dinletileri: Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezi’nin müzik bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek müzik performansları.

· Resim Sergisi ve Canlı Resim Çizme Performansları: Resim bölümü öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği sergiler ve öğrencilerin canlı resim performansları.

· Tanıtım ve Bilgilendirme Atölyeleri: Çeşitli konularda (teleskop, kayaçlar, projeler vs.) düzenlenecek atölyelerle bilgi sahibi olma imkânı.

· Robotik Kodlama ve Sanal Gerçeklik Çalışmaları: Robotik kodlama ve sanal gerçeklik uygulamaları ile geleceğin teknolojilerini keşfetme fırsatı.

Katılım ve Detaylar:

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir. Bu özel günlerde bilim ve sanatın büyülü dünyasında keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Kahramanmaraş Piazza AVM’de buluşuyor.

Nuri Pakdil Bilim ve Sanat Merkezi’nin bilim ve sanat alanındaki öncü çalışmalarını yakından tanımak için bu fırsatı kaçırmayın. Daha fazla bilgi ve etkinlik programı için merkezin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.