Lösemili ve kan hastası çocukların birlik ve dayanışma içinde bulunduğu tek çatı olan LÖSEV Vakfı ile K.Maraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, vakıf üyesi çocuklar bowling turnuvasında yarıştı.

LÖSEV Vakfı ile K.Maraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, vakıf üyesi çocuklar bowling turnuvasında yarıştı. Turnuvaya katılan ve kıyasıya bir mücadele sergileyen çocukların tamamı ‘’Gönüllerin şampiyonu’’ ilan edildiler.

Piazza AVM Play Bowling Salonunda gerçekleşen turnuva heyecanlı ve çekişmeli dakikalara sahne oldu. Lobutları devirmek için yoğun bir çaba harcayan çocuklara, aileleri de alkışla tempo tutarak motivasyon sağladılar.

Eğlence ve heyecanı aynı anda yaşayan çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadılar.

Turnuva sonunda katılımcı 30 çocuğun tamamı ‘’gönüllerin şampiyonu’’ ila edilerek, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar, ikram edilen yemekleri yedikten sonra defter, boyama seti, şeker, şapka, kupa bardak ve rüzgar gülü gibi çeşitli hediyelerin yanı sıra kazandıkları madalyalarıyla evlerine mutlu döndüler. LÖSEV Kahramanmaraş İl Temsilcisi, Gülseren Altay ve yardımcısı Suna Öztaş,  organizasyonu gerçekleştiren K.Maraş Piazza yöneticilerine teşekkür ettiler.