Kahramanmaraş Onikişubat Kumarlı İlkokulunda öğrencilerin faydalanabilmesi için “Umutlar Yolu Derneği ” sponsorluğunda kütüphane açıldı.

 

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

VİDEO :https://www.youtube.com/watch?v=GWlZWJQ9E_E

FOTOĞRAF VİDEOSU: https://www.youtube.com/watch?v=MO7EVGSkGSc

 

Uğur Gözükara, Hilal Gözükara, Burak Gözükara  ve Asel Gözükara adına büyük emmek ve gayretlerle hazır hale getirilen   “deprem şehitleri” kütüphanesinin açılışına Umutlar Yolu Derneği Başkanı Nihal Çıkrıkçı , Eğitim-Birse-Sen Onikişubat İlçe Başkanı Nuri Şengül, Umutlar Yolu Derneği  Yönetim Kurulu Üyeleri, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

Program şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasına müteakiben Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması, peşinden  Okul Müdürü Emre  Semerci kütüphane ile ilgili bilgiler aktardı. Daha sonra Umutlar Yolu Derneği Başkanı Nihal Çıkrıkçı bir konuşma yaparak çalışmalarını dile getirdi. Kütüphane açıllışından sonra katılımcılara ikram yapıldı.

Okul Müdürü Emre Semerci , “”Okulumuz 2009 yılında 4 derslik olarak yapılan bir köy okuluydu, hem ilkokul hem de ortaokul olarak 2 li öğretim seklinde hizmet veriyordu. Köy nüfusunun artması ve derslik sayısı yetersizliği ayrıca köyde ders çalışma imkânı olmaması bizi bir arayışa itti ve kütüphane etüt merkezi yapmak için kolları sıvadık umutlar yolu derneği ile daha önce irtibatım vardı onlara fikrimi açtığımda olumlu karşıladılar ve ekim ayında temelini attık şuan 7328 kitapla hizmete açtık.” dedi.