Önceki gün Afşin Elbistan B Termik Santralinde düzenlenen bir törenle Santralde görev yaptıkları günlerde hayatını kaybeden iki santral işçisinin isimleri Santralde çeşitli mekânlara verilmişti.

Afşin Elbistan B Termik Santrali Konferans Salonuna, Santralde görev yaptığı günlerde yakalandığı Kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Gazeteci Kemal Arslan’ın adı verildi. Tes-iş Sendikası Afşin Elbistan Şubesi ve Afşin Elbistan B Termik Santrali İdari Yönetiminin aldığı bu karar Arslan ailesini de sevince boğdu. Arslan ailesi adına konuşan Merhum Gazeteci Kemal Arslan’ın oğlu Ali Arslan, karardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kararı alan ve uygulayan tüm yöneticilere teşekkür etti.

Afşin Elbistan B Termik Santralindeki törenin ardından Haber Merkezimizi ziyaret eden Ali Arslan, geçtiğimiz yıl Ekim ayında kaybettiğimiz, aile büyüğümüz, babamız Merhum Kemal Arslan’ın böyle bir tesiste isminin yaşatılacak olması ailesi olarak bizleri memnun etmiştir. Böyle bir kararı alan ve uygulayan tüm İdarecilerimize, Sendika temsilcilerine ve çalışma arkadaşlarına içtenlikle teşekkür ediyoruz. Söylenecek çok söz var ama duygularımızı ifade etmekte zorlanıyoruz. Aile olarak tekrar bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Afşin Elbistan B Termik Santralinde görev yapan Kemal Arslan aynı zamanda Gazeteci olarak Afşin İlçesinde görev yapmaktaydı. Arslan yakalandığı Kanser hastalığı nedeniyle 17 Ekim 2014 tarihinde hayata veda etmişti.

AFŞİN HABER MERKEZİ