Dulkadiroğlu  İlçesindeki Hanefi Mahçiçek Stadyumu İçerisinde bulunan Baykar Konteyner Kent ve Şirikçioğlu Konteyner yakınında bulunan Ülkü İlk ve Ortaokulu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart , tarafından ziyaret edildi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=EQsev0t2OMo

 

Ziyarette ayrıca Baykar Konteyner Kent’ten sorumlu Kaymakam Mine Kurt, İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Ahmet Akküncü, Adem Öztürk, FLO Mağzacılık Genel Müdürü Tahir Bayraksoy‘ da bulundular.

Öğretmenler odasında , okul yöneticisi ve öğretmenlerle bir araya geleren protokol, okul müdürü Ahmet Bereket’ten  eğitim adına yapılan çalışmaları dinledi ve yapılan çalışmalar memnuniyetle karşılandı. Minik öğrencilerin olduğu ana sınıfı ziyaret edildi. Ortaokul öğrencilerinin bulunduğu 8. sınıfta başarı için önemli mesajlar verildi, bu okuldan Fen Lisesini kazanacak öğrencilerin çıkacağına işaret edildi. Beden Eğitimi dersinin yapıldığı okul bahçesinde, öğrencilerin oyununa da katılan protokol ziyaretini tamamlayarak okuldan ayrıldı.