KAHRAMANMARAŞ / Onikişubat Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazmiye AKDERE  Öğrencileriyle Sosyal Etkinlikler için proje düşünürken farkındalığı da artırmak amacıyla Geri dönüşüm malzemelerini çalışmalarında kullanmaya karar verdiler ve .”GERİ DÖNÜŞÜMDEN SANATA” çalışmasıyla ortaya güzel eserler koydular.

Resim sergisi böyle  bir düşünceye hayata geçti. Çalışmalarda pet şişe ,peçete,alimünyum folyo,düğme,gazete,boncuk,çam,kozalak,yapraklar,bulaşık teli,eski oyuncak parçaları vs kullanıldı ve öğrencilerin kolay ulaşabilecekleri diğer materyallerle de görsel kompozisyonları tamamlandı .Sert zemin olarak kontrplak  ve sprey boya kullanıldı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAF VİDEOSUNA BAKMAK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=c30Esr6FN5o

 

Renkli görüntülerden oluşan bu muhteşem serginin açılış kurdalesi İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili M. Ali Kaya, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şerif Irmak, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yıldız,  tarafından kesildi.

 

Çalışmaları çok güzel bulan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazmiye AKDERE  başta olmak üzere, okul yöneticileri, öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti.