Piazza’da, aileler hesaplı alışverişin, çocuklar ise bu alışverişler karşılığında hediye çarkından kazandıkları hediyelerin mutluluğunu yaşıyorlar.

Kahramanmaraş’ın alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Piazza  ziyaretçilerinin hesaplı alışverişleri çeşitli kampanyalarla daha avantajlı hale geliyor. Ulusal ve uluslararası markalara ait mağazalar, dünya tatlarından örneklerin sunulduğu yeme içme katı, nezih ortamı ve eğlence salonlarıyla çekim merkezi olan Piazza’da  art arda düzenlenen kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Alışveriş merkezindeki mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, hediye çarkından sinema, buz pateni, crayz games ve daha birçok sürpriz armağan kazanıyor. Hediye çarkından hediye kazanmak için 100 TL ve üzeri alışverişlerin danışma birimine başvurarak belgelemek yeterli oluyor. Kazanılan hediye biletlerin ise 1 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.

Bu hesaplı alışverişe en fazla sevinenler ise aileleri ile birlikte Piazza’ya gelen çocuklar oluyor. Ailelerinin yaptığı alışveriş fişlerini hediyeye çeviren çocuklar, bedava sahip oldukları biletlerle evlerine mutlu dönüyorlar. Bazı aileler de kazandıkları hediyeleri evlerinde kendilerini bekleyen çocuklarına götürerek sürpriz yapıyorlar.