Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ile Onikişubat İlçesi Aziz Sancar Anasolu Lisesini ziyaret ederek bir dizi etkinliğe katıldılar.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=iakjlgg-Jzc

                                             

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen 20.12.2023 Çarşamba günü  Saat .09.00  da Aziz  Sancar Anadolu Lisesini   ziyaret edereksabah yapılan törende öğrencilere hitap etti, törende İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü‘ de öğrencilere bazı açıklamalarda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman okulda derslere katıldı, 12 C sınıfında öğrencilerle görüştü. Öğrencilerin zamanı olunlu kullanma,  akademik bilginin önemi kadar, iyi insan olmanın gerektiği ve üniversite tercihi yapılırken kimsenin etkisine kalmadan istediğin başarılı olacağın bölümün tercihi yapılması konusunda mesajlar verdi. Okuldaki birlik ve beraberlikten dolayıda okul yönetimi ve öğretmenleri kutladı. 24 Kasım öğretmenler günü kutlamalarında aktif görev alan yönetici ve öğretmenle teşekkür belgelerini takdim etti.

 

Öğretmenlere yapılan toplantıda okul müdürü Alaiddin Köse okul hakkında bilgi verdi. Günün anısına il Milli Eğitim Müdürüne plaket takdim etti. Okula teşriflerinden dolayı memnuiyetini dile getirdi.