Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, İlk Türkiye Millet Meclisi, Müze  ve farklı yerleri görmek için Ankara’ya gezi düzenleyen Elbistan Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine Ankara Büyükşehir Belediyesi kucak açtı.

Aslen Elbistan İlçesinin Kışla mahallesinden  olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesinde danışman yönetici olarak görev yapan Emekli Hakim KerimYılmaz, hemşerilerine ev sahipliği yaparak,  Ankara Büyükşehir Belediyesi  Tesislerinde misafir ederek ağırladı. Hemşerilerinin gönüllerince gezmelerine ortam sağlayan Emekli Hakim Kerim Yılmaz ve Elbistanlı hemşerileri arasında duygusal anlar yaşandı.

 

 

Emekli Hakim Kerim Yılmaz, “Elbistan Pınarbaşı Ortaokulu öğrencilerimizin Anıtkabir, İlk Meclis ve müze gezisinde,  Ankara Büyükşehir Belediyesi  tesislerimizde misafir ettik. Çocuklarımızdan birinin kendi mahallem  Kışlalı (köyümden)  olması hoş bir tesadüf ve günün sürprizi oldu” şeklinde konuştu.

Eski  ağır ceza hakimi olan Kerim Yılmaz Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi Kışla mahallesindendir. Daha önce MHP’de hukuk danışmanlığı görevinde bulunan ve emekli ağır ceza hakimi olan Kerim Yılmaz, aynı zamanda İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi.