İkinci el otomobil satın almak isteyenlerin en fazla başvurduğu yöntemlerden bir tanesi oto ekspertiz hizmeti olmaktadır. Bu hizmet ile ikinci el aracın orijinalliği, daha önce kaza geçirip geçirmediği, parça değişimi olup olmadığı konusunda ölçümler yapılmaktadır. Bunun oto ekspertiz firmalarının özel olarak temin ettiği teknik ekipman, cihaz ve robotlardan yararlanılmaktadır. Hizmetten yararlanmadan önce alıcının otomobilin satıcısından izin alması gerekmektedir.  Oto ekspertiz hizmetinin, görsel bir araba muayenesinden farkı aracın çok detaylı inceleniyor olmasıdır.  Gözün göremediği ancak teknik cihazların algılayabildiği sorunların önceden fark edilmesi ile alıcının aracı satın almaktan vazgeçmesi mümkün olabilmektedir. Dolayısıylaalıcı kısa sürede sorun çıkartacak bir aracı satın almaktan vazgeçmiş olmaktadır.

Güvenilir Firma Tercihi

Oto expertiz hizmetinin sağlam ve güvenilir bir firmadan alınmasında fayda vardır. Oto ekspertiz hizmeti, can ve mal güvenliğinizi sağlamak için alabileceğiniz en sağlam önlemlerden bir tanesidir. Bu sebeple aldığınız hizmetin işe yarar olması için doğru bir firmadan alınması oldukça önemli olmaktadır. Ülkemizde oto ekspertiz hizmetinin geçmişi uzun yıllara dayanmamaktadır.  Ancak aracınızı güvenerek emanet edebileceğiniz, alacağınız raporlara güvenebileceğiniz birçok firma da bulunmaktadır. İstanbul oto ekspertiz de bu güvenilir firmalar arasında yer almaktadır. İthal ekipman donanımı, dikkatli ve işini bilen çalışanları ile saatler içinde satın almak istediğiniz araç hakkında tam teşekkülü bir rapor çıkartabilmenizİstanbul 2.el oto ekspertizile mümkün olabilmektedir.

Oto Ekspertiz Ücretleri

Firmamız tarafından sunulan bu hizmetin alıcılar açısından en güzel yanı aracı ölçüm merkezine kadar getirmek zorunda olmamalarıdır.  Ekiplerimiz oldukça pratik bir şekilde satın alacağınız araca kadar giderek ölçümleri gerçekleştirmektedirler. Oto ekspertiz ücreti ise, üzerinde ölçüm yapılacak otomobilin marka ve modeline, aracın hangi konularda test edileceğine göre değişmektedir. Ayrıntılı bir ekspertiz raporu isteyen alıcılar için ücretin bir miktar artması söz konusu olacaktır.  Ancak aracı doğru bir şekilde her yönden tanıyabilmeniz ve büyük miktarlarda paraları yanlış bir araca harcayarak para kaybetmemeniz için oto ekspertiz hizmetinden yararlanmanız oldukça mantıklı olmaktadır. Bununla birlikte, aracın muayenesini yapmak üzere ekipler araca gidiyorlarsa oto ekspertiz ücretibiraz daha yükselecektir. Bilgi için www.oto-ekspertizi.com a tıklayın.