Kahramanmaraş’a İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Yusuf Kahraman, müdürlük  makamında düzenlenen devir-teslim töreni sonrası yeni görevine başladı.

Önceki İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdür yardımcıları,teftiş başkanı ve şube müdürlerininde hazır bulunduğu bir ortamda gerçekleşen devir-teslim töreninde ,eğitim , birlik ve beraberlik adına anlamlı mesajlar verildi.

“Ben çok güzel bir şehre atanmakla çok nasipli birisi olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Torosların engin sırtına yaslamış bu güzel şehrimizde, güzel insanlarla beraber; 7 tane güzel insan çıkarmış, ediplerin, üdebanın, şairlerin olduğu, Sütçü İmamların bakiyesi üzerine kurulmuş ve o ahlakla o terbiyeyle o edeple devam eden güzel öğrencilerin bundan sonrada yetişmesi açısından gayret sarf etme derdindeyiz.” diyerek konuşmasına başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman daha sonra şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Rabbim İnşallah bu gayretimizde bizleri samimi kılar, bizleri yalnız bırakmaz. Müdür yardımcılarımız la, şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle, müdür yardımcılarımızla ve eğitimimizin atıl bel kemiği olan kıymetli meslektaşlarımızla, öğretmenlerimizle beraber 2 yıl gibi bir aradan sonra İnşallah 6 Eylül’de tüm okullarımızı eksiksiz bir şekilde açmanın gayretindeyiz. Tüm vatandaşlarımız tüm hemşerilerimiz bundan emin olabilirler. Bayrağı buraya kadar getirmek suretiyle güzel hizmetlerde bulunan fedakârlıklarda bulunan Sayın Cemal Yılmaz müdürüme de hassaten teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

 

 

“33. ay önce başlamış olduğumuz Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimizi bugün iyi bir eğitimci, iyi bir insan, iyi bir yönetici olan benim de can dostum olan Yusuf Kahraman müdürümüze Kahraman şehre Kahraman müdür teşrif etti düsturuyla nöbeti devretmenin, bayrağı teslim etmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyorum.” diyen Önceki İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

 

 

Bu süre içerisinde gerek müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla beraber şehrimizde eğitim öğretim kalitesinin daha iyi noktalara ulaşması için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Bu süreçte bize destek olan başta bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarını bizlere emanet ettiler, biz de emanetlerine ihanet etmeden onları en güzel şekilde milli ve manevi değerlerine bağlı, memleket meselelerine duyarlı, inancı ve ideali uğrunda fedakârlık yapabilecek şekilde hem gönüllerini hem zihinlerini besleyecek şekilde yetiştirmek için çaba sarf ettik. İnşallah bundan sonrada daha da kalite artarak devam edecektir.