Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu atölyeleri bünyesinde hazırlanan ürünler Piazza AVM’de ” yeteneklerimizi keşfediyoruz” adı ile sergilenerek görücüye çıktı ve beğeni gördü.

Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, İl Milli Eğitim şube müdürleri Ahmet Akküncü, Fatih Şerif, Ramazan Sertpolat, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Hacı Yaşık, Bekir Akçin, Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Hüseyin Benli, çalışma arkadaşları, bölge farklı kurum ve okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=CPTU2tz3BR8

 

Sergi programı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.  “Engelliler haftası münasebetiyle sergimize hoş geldiniz ” diyerek  açılış konuşmasına başlayan   Okul Müdürü Hüseyin Benli,  daha sonra yaptığı konuşmada “,bir eğitim sürecinde öğrencilerimizin , okulumuz atölyelerinde yapmış olduğu eserleri sergilemek ve yeteklerini göstermek, farkındalık yaratmak ve çözüm üretmek  için buradayız.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Özel Eğitim Meslek Okulu  öğrencilerine yönelik şu ifadeleri kullandı ” hayata tutunmak için , sadece kendilerine uzatılan eli boş çevirmeyerek içlerindeki cevheri ortaya çıkarmaya çalışan kıymetli yavrularım. Engeliler haftası nedeniyle bir aradayız. Bizler biliyoruz ki, sizler içinde farklı cevherler taşıyan, farklı kinetik enerjileri olan ve bunların potansiyel enerjiye dönüşmesi için küçük bir el tutmasını bekleyen yavrularımızsınız” dedi.

Konuşmalardan sonra serginin kurdalesi kesilerek eserler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Sergi 9 – 10 – 11 Mayıs 2024 tarihlerinde Piazza AVM’de açık kalacak