Yahya Kemal İlkokulu Eğitimde Bir”inci” sloganı ile Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesinde çalışmalarıyla, proje ve sosyal aktivitilerle hep önde olamayı başaran bu  okul pandemi döneminde de sürekli  yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimini kesintisiz devam ettirip yeniliklere imza atıyor.

Özellikle eğitimde ailenin rolünün önemine veren Yahya Kemal İlkokulu yönetimi bu kez de velilere yönelik olarak zoom programından, diyetisyen İrem Çelikel’i konuk ederek “İlkokul Çocuklarında Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktiviteye Yönelik Öneriler” anlatılacak.

29 Aralık 2020 Salı saat: 20.08 de başlayacak “İlkokul Çocuklarında Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktiviteye Yönelik Öneriler” konferansının moderatörü:  Fatma Sarıtekin.

Bilinçli Veliler Bilinçli Nesiller için pandemide eğitimlere devam ediyoruz diyen Okul Lideri Hüseyin Yılmaz,  ailenin önemine değinerek,toplum yapısını düzenleyen en önemli kurumun aile olduğunu vurguladı. 

“Yahya Kemal İlkokulu olarak eğitim adına yaptığımız analizlerde iyileştirmeye açık yönümüzü velilerimizin eğitimi olarak tespit ettik.Bu konuda çalışmalarımıza başladık” dedi.

Linki kullanarak siz de katılabilirsiniz…

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/6534345793?pwd=Mm44am5HM3oyck5TODNJQVVualR1Zz09