2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen 180 Saatlik Halk Oyunları Kursu, 120 Saatlik Takı-Tasarım Kursunda başarılı olan kursiyerlere 13.09.2012 tarihinde belge töreni düzenlendi.

Törende Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şubesi Şube Başkanı Mustafa GÖKHAN; “ Başta Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şubesi Kadın Kollarını bu organizasyondan dolayı tebrik ediyorum. Sonrasında kurs öğretmenlerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve bu kurslara bütün zorluklara rağmen şevkle, istekle katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu kurslar bizim ortamımızı daha samimi kıldı, streslerimizi atmamıza vesile oldu ve çocuklarımızı babalarına daha da yaklaştırdı.” dedi.

Sertifikalarını alan kursiyerler de bu organizelerin bu yıl da devam etmesini talep ettiler ve Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şubesi’ne teşekkürlerini sundular. Bu yıl da Saz Kursu, Türk Halk Müziği- Türk Sanat Müziği ve Seramik Kursu talep ettiklerini ifade ettiler.

Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Kursiyerlerin sertifikalarını takdim ederken; “Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş Şubesi Kadın Kollarımız bu yıl da Halk Eğitim Merkezimizle iş birliği yaparak taleplerinizi karşılamaya gayret edecektir, buna inanıyorum; ayrıca bu vesileyle Halk Eğitim Merkezimize de desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.