Okul Sporları Gençler Hokey müsabakaları için Konya da bulunan TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her sene olduğu gibi yine bölge şampiyonu oldu.

Habere Ait Fotoğraflar İçin Tıklayın

Grupta oynadığı maçlarda sırasıyla Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini 3-1,Eskişehir Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesini 7-0 ve Diyarbakır Halk Eğitim Merkezini 4-2 yenen TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hokey takımı namağlup şampiyon oldu. İlimizi 27-30 Nisan tarihleri arasında yine Konya da yapılacak Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Huzeyfe Tahiroğlu ise şunları söyledi:

Önce takımımızı yürekten kutluyorum. Okulumuzun eğitim öğretime açıldığı yıldan itibaren hep şampiyon oluyoruz. Konya’da da çok zorlu takımları farklı yenerek şampiyon olduk ve yine Türkiye’nin ilk sekiz takımı arasına girdik. Ben bizim sporcularımızla birlikte yine Ordu da yapılan kızlar bölge şampiyonasında birinci olan Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hokeyci kardeşlerimi de tebrik ediyorum. Birçok oyuncusun milli takıma çağrıldığı bu iki takıma ilimizde yeterince destek olunması ve çalışma ortamı sağlanması halinde ilimiz kesinlikle Türkiye şampiyonu çıkaracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.