Kahramanmaraş’ta Dulkadiroğlu Meslek Liseleri Koronavirüse karşı hiç durmaksızın çalışarak elde ettikleri ürünleri emniyet ve sağlık görevlilerine ulaştırıyorlar.Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Sevim Şirikçi Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından korona virüs önlemleri kapsamında maske üretimleri devam ediyor.

Üretime başlayan Sevim Şirikçi Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin çalışmalarını yerinde görmek üzere geçen hafta İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt okula bir ziyaret gerçekleştirmişler, oldukça da memnun ayrılmışlardı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında atölyelerde maske üretimine seri bir şekilde devam edildiğine işaret eden okul müdürü Fahrettin Kerim Üstündağ ise,” gönüllülük  kapsamında öğretmenlerimiz ve usta öğreticiler tarafından günlük 8 bin adet tek kullanımlık maske üretimi yapılmakta, üretilen maskeler ise İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz kanalıyla, Valilikçe belirlenen yerlere teslim ediliyor.

Emeği geçen ve bizleri destekleyen il MEM Müdürümüz sayın Cemal Yılmaz ve ilçe MEM Müdürümüz Harun Kurt beye teşekkür ediyorum” dedi