Elbistan PAPATYAM Anaokulu öğrencileri, İyilik Der’in yardım ve paylaşım kampanyasına anlamlı bir destekte bulundu. Öğretmenler ve öğrencilerin girişim ve katkıları ile ihtiyaç sahibi aile ve çocuklara dağıtılmak üzere, toplanan gıda paketleri ve giyim eşyaları İyilik Der yöneticilerine teslim edildi.

                Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İyilik Der Elbistan Temsilciliği arasında yapılan protokol gereği okullarda tanıtım ve yardımlaşma projelerini hayata geçiren İyilik Der’e Elbistan PAPATYAM Anaokulundan ilk destek geldi.

                PAPATYAM Anaokulu Müdürü Seyhan Dedeler’in teşvik ve desteğiyle anaokulu bünyesinde başlatılan yardımlaşma kampanyasına öğrenciler ve öğretmenler gıda paketi ile bayramlık kıyafet desteğinde bulundu. Bağışlanan gıda paketleri ve bayramlık giysiler İyilik Der Elbistan Kadın Temsilcisi Fazilet Seviç ve Kadınlar Sorumlusu Mürevvet Pak ile yöneticilere teslim edildi.

                Fazilet Seviç ve Mürüvvet Pak, anlamlı ve önemli buldukları paylaşım ve desteklerinden dolayı Papatyam Anaokulu Müdürü Seyhan Dedeler’e içtenlikle teşekkür ettiler.