Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul İlimiz Merkez İlçeleri İmam-Hatip Ortaokulları İle İmam-Hatip Liseleri ve Anadolu İmam-Hatip Liselerini Ziyaret etti.

Kahramanmaraş genelinde bulunan İmam-Hatip Ortaokulları ile İmam-Hatip Liseleri ve Anadolu İmam-Hatip Liseleri Müdürlerinin, Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesinde yapılan değerlendirme toplantısına katılan Daire Başkanı İhsan Erkul Okul müdürleri ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak, İmam-Hatip Okullarının sorunları ve ihtiyaçları hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul; toplantı sonrası İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Akküncü ile birlikte İmam-Hatip Okullarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okul ziyaretlerinde bulunan Daire Başkanı Erkul’a; İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ali Tiyek, Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Başkanı Yunus Doğru, İmam-Hatip Mezunları Platformu Başkanı Mehmet Akpınar ve Merkez İlçeler İmam-Hatip Ortaokulları İle İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürleri de eşlik etti.