Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kayseri 2’nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde; atölye ve meslek derslerinde kullanılmak üzere 2 tır dolusu çeşitli makine ve malzemeler, hibe edildi.

Konu ile ilgili olarak okul Müdürü hakan Kılıç, u ifadelerde bulundu:

“Kayseri 2’nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü depolarında bulunan çeşitli makine ve malzemeler, okulumuz atölyelerinde uygulamalı meslek derslerinde kullanılmak üzere hibe edilmiştir. Torna Tezgâhı, Kaynak Makinesi. Taşlama Tezgâhı, Enjeksiyon Tezgâhı, Delme Kesme Tezgâhı, Saç Bükme Tezgâhı. Yatay Freze Tezgâhı, Panç Tezgâhı. Dalma Erezyon lezgâhı. Pres Tezgâhı, çeşitli motorlar, alet ve avadanlıklar okulumuza kazandırılmıştır. Bu makine ve malzemeler okulumuzun Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Motorlu Araçlar Teknolojileri alanlarında kullanılacaktır. Gayretlerimiz öğrencilerimize daha iyi bir mesleki eğitim vermek içindir.

Makine ve Malzemelerin okulumuza kazandırılması aşamasında emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza. Kayseri 2‘nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğümüze, malzemelerin taşınması ve araç temininde desteklerini esirgemeyen Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet GÜRBÜZ’ e teşekkür ederiz.” dedi.